Χαμός στην ΕΠΣ Φθιώτιδας - Εικόνες από την επεισοδιακή συνεδρίαση

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 08:42 Χαμός στην ΕΠΣ Φθιώτιδας - Εικόνες από την επεισοδιακή συνεδρίαση

Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. που ανακοίνωσαν οι «7» – «Πραξικόπημα» καταγγέλλει ο Κώστας Σακελλάρης.

Πράγματα και θαύματα, επιφύλαξε η χθεσινοβραδινή έκτακτη συνεδρίαση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας.

Εικόνες που δεν περιποιούν τιμή σε κανέναν, γύρισαν το τοπικό ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω, αν και ελάχιστοι εν ζωή ίσως να έχουν ζήσει τέτοιες σκηνές άλλη φορά στο Φθιωτικό ποδόσφαιρο.

Το νυν ΔΣ ξεκίνησε με Πρόεδρο τον Κώστα Σακελλάρη και μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη «Συζήτηση και λήψη απόφασης για σύγκληση Γενικής Συνέλευσης των σωματείων- μελών της Ε.Π.Σ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, με βάση το άρθρο 13 παρ. 1 περ. β του Καταστατικού».

Οι «7» που εδώ και καιρό βρίσκονται απέναντί του καταθέτοντας και πρόταση μομφής, ζήτησαν να έρθει προ ημερησίας διάταξης το θέμα και να γίνει αναδιάρθρωση του ΔΣ. Ο κ. Σακελλάρης από την πλευρά του έχοντας, όπως υποστηρίζει, τη στήριξη 35 σωματείων ζητούσε να πάνε σε έκτακτη γενική συνέλευση.

Κάπου εκεί είχαμε σοβαρές αντεγκλήσεις, απειλές, φωνές και αστυνομία που «παρήλασε» σχεδόν με όλους τους σταθμούς της από το χώρο.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τα όσα έγιναν στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΠΣΦ την Τρίτη το βράδυ:

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Μιχάλη Κορδολαίμη που μεταξύ των «7» εκλέχθηκε νέος πρόεδρος του ΔΣ, τι δήλωσε ο Κώστας Σακελλάρης που έκανε λόγο για πραξικόπημα, αλλά και το απίστευτο επεισόδιο με τον Τάσο Σπυρίδωνος.

Φινάλε με αλληλομηνύσεις

Η εφιαλτική για το τοπικό ποδόσφαιρο βραδιά έκλεισε με προφορικές αλληλομηνύσεις μεταξύ του Κώστα Σακελλάρη και των «7», στο Αστυνομικό Τμήμα. Παράλληλα υπάρχει και η καταγγελία του κ. Σακελλάρη στην Ασφάλεια Λαμίας για κλοπή των σφραγίδων της ΕΠΣΦ.

Την ίδια ώρα οι «7» ανακοίνωναν τη νέα σύνθεση του ΔΣ, που έχει ως απλά μέλη τους άλλους τέσσερις. Αυτή τη νέα σύνθεση θα στείλουν και στην ΕΠΟ. Τα αξιώματα έχουν ως εξής:

Πρόεδρος: Μιχάλης Κορδολαίμης

Αντιπρόεδρος Α’: Ευάγγελος Ασημωτός

Αντιπρόεδρος Β’: Τάσος Σπυρίδωνος

Γ. Γραμματέας: Χρήστος Φαφούτης

Ταμίας: Δημήτρης Νικολάου

Αναπληρωτής Γραμματέας: Γιώργος Φαφούτης

Έφορος: Πάνος Ζουμπόπουλος

Δείτε φωτογραφίες από το χαμό στην έκτακτη συνεδρίαση της ΕΠΣΦ:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση