Κορδολέμης: «Θέλουμε μια Ένωση ανεξάρτητη, χωρίς αποκλεισμούς και μεροληψίες»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 18:47 Κορδολέμης: «Θέλουμε μια Ένωση ανεξάρτητη, χωρίς αποκλεισμούς και μεροληψίες»

Μετά τον χθεσινοβραδινό χαμό στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Φ το νέο Δ.Σ. απέστειλε δελτίο τύπου και επίσημα με τη νέα σύνθεση, καθώς επίσης και τη δέσμευση του νέου προέδρου Μιχάλη Κορδολέμη ο οποίος δηλώνει ότι υπόσχεται να τιμήσει το αξίωμα που του ανατέθηκε και δηλώνει προς όλα τα μέλη της Ένωσης ότι θα ασκήσει τα διοικητικά του καθήκοντα χωρίς αποκλεισμούς, μεροληψίες και αυταρχικές πρακτικές, δίνοντας πίστη στο ότι θα τύχει της στήριξης όλων όσων επιθυμούν και ονειρεύονται μια ανεξάρτητη Ένωση, με ισοτιμία των μελών της, αξιοκρατία και υγιή ανταγωνισμό.

Διαβάστε το δελτίο τύπου της Ένωσης:

Η Ε.Π.Σ.Φ ανακοινώνει ότι κατά τη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 14ης Ιανουαρίου 2020 αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η συζήτηση του θέματος της ανακατανομής των αξιωμάτων των συμβούλων (αναδιάρθρωση). Κατόπιν τούτου το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τους εξής:

1.  Μιχαήλ Κορδολέμης (Πρόεδρος)
2.  Ευάγγελος Ασημωτός (Α΄Αντιπρόεδρος)
3.  Αναστάσιος Σπυρίδωνος (Β΄Αντιπρόεδρος)
4.  Χρήστος Φαφούτης ( Γεν.Γραμματέας)
5.  Δημήτρης Νικολάου (Ταμίας)
6.  Παναγιώτης Ζουμπόπουλος (Έφορος)
7.  Γεώργιος Φαφούτης (Αναπληρωτής Γ.Γραμματέας/Ταμίας)
8.  Κων/νος Σακελλάρης (Μέλος)
9.  Θωμάς Σιάππας (Μέλος)
10. Καλλιόπη Κυριτσοπούλου (Μέλος)
11. Δημήτριος Καρακώστας (Μέλος)

Ο νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. υπόσχεται να τιμήσει το αξίωμα που του ανατέθηκε και δηλώνει προς όλα τα μέλη της Ένωσης ότι θα ασκήσει τα διοικητικά του καθήκοντα χωρίς αποκλεισμούς, μεροληψίες και αυταρχικές πρακτικές, δίνοντας πίστη στο ότι θα τύχει της στήριξης όλων όσων επιθυμούν και ονειρεύονται μια ανεξάρτητη Ένωση, με ισοτιμία των μελών της, αξιοκρατία και υγιή ανταγωνισμό. Μόνον έτσι θα διασφαλίσουμε την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ.Φ. και την εξυγίανση στο χώρο του αυτοδιοικούμενου ποδοσφαίρου που είναι και τελικό ζητούμενο όλων μας.  

ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ  ΕΠΣΦ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση