ΠΑΣ Λαμία: Για θετικό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 12:25 ΠΑΣ Λαμία: Για θετικό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο

Χωρίς Μπιανκόνι (κουβαλά κάρτες από τον Πλατανιά), αλλά με Μπεχαράνο και Σασί στην αποστολή της η Λαμία, αγωνίζεται απόψε στις 20:00’ στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Η κρισιμότητα του παιχνιδιού χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους (παραμονή) ανεξάρτητα από τη θέση και τους βαθμούς που έχουν αυτή τη στιγμή.

Επιπλέον για τη Λαμία είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί απέναντι στον άνθρωπο που την προετοίμασε αρχικά φέτος, το Μάκη Χάβο και φυσικά τον Μπάμπη Μιχαηλίδη. Ένα μεγάλο μέρος του συνόλου, είναι επιλογές τους και γενικότερα επί ημερών τους η ομάδα έβαλε τις βάσεις για ένα ποιοτικότερο ποδόσφαιρο. Ποιότητα που δεν έλειψε βέβαια και από τις εμφανίσεις με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο, φθάνοντας σήμερα να διεκδικεί είσοδο στην 6αδα.

Η Λαμία, που έχει το σύνολο για να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το Αγρίνιο, που θα της προσθέσει ένα ακόμη λιθαράκι στην προσπάθεια για διάκριση στο φετινό πρωτάθλημα και θα αφήσει στο παρελθόν την κακή εμφάνιση του κυπέλλου με τα Τρίκαλα.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Άκης Μάντζιος επέλεξε τους εξής:

3 Damir Kahriman

30 Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος

 

4 Adejo Daniel

5 Τζανετόπουλος Άνταμ

8 Πλιάτσικας Βασίλειος

23 Σκόνδρας Ιωάννης

24 Βύντρα Λουκάς

27 Scarduelli Vanderson

50 Asigba Mark

 

7 Βασιλόγιαννης Ανδρέας

16 Bejarano Danny

21 Δημούτσος Έλιν

34 Σάλιακας Εμμανουήλ

61 Μπουλούλης Κωνσταντίνος

90 Καραγιάννης Χριστόφορος

 

11 Καραμάνος Αναστάσιος

17 Βλαχομήτρος Ανέστης

18 Romanic Lazar

19 Ismail Sassi

Σημειώνουμε ότι για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν κυκλοφόρησαν εισιτήρια από την ΠΑΕ Παναιτωλικός, που θα επιτρέψει την είσοδο μόνο στους κατόχους διαρκείας.

Στην αποστολή του αγώνα με τη Λαμία, συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Άλβαρες, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Ντάουντα, Ντουάρτε, Ρόσα, Κέβιν, Γιοβάνοβιτς, Μαρσιάλ, Μιμίτο, Σανιά, Σιέστεντ, Τζανακάκης, Ταχάρ, Τσιγγάρας, Κνετ, Γιαννακόπουλος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση