Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μαίνεται ο πόλεμος ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού με φόντο τη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 09:23 Μαίνεται ο πόλεμος ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού με φόντο τη Λαμία

ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: «Το τυχαίο κόλλημα του VAR»…

Είχε δεν είχε η Λαμία, άναψε και πάλι φωτιές στο πρωτάθλημα της Super League, χάρη στις εμφανίσεις της.

Το γεγονός ότι η διαφορά της στον αγωνιστικό χώρο με τον περσινό πρωταθλητή ΠΑΟΚ αποτυπώθηκε στο γκολ, το οποίο μάλιστα δεν πέρασε από VAR παρά τις αμφιβολίες για οφσάιντ, πυροδότησε πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ της βορειοελλαδίτικης ΠΑΕ και του άλλου μνηστήρα του τίτλου, Ολυμπιακού.

Οι ανακοινώσεις πολύ σκληρές εκατέρωθεν, σε αντίθεση με τη Λαμία, που αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού περιορίστηκε σε μία και μόνο φράση ως επίσημη τοποθέτηση: «Στη μοναδική αμφισβητούμενη φάση που καθόρισε το αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης, το VAR κόλλησε εντελώς τυχαία!».

Οι φίλαθλοι πάντως της Λαμίας, αυτό που πρέπει να κρατήσουν είναι ότι είδαν μια ομάδα που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιοδήποτε αντίπαλο. Έχει ακόμη σημαντικό δρόμο στη δημιουργία παιχνιδιού και στην αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα, έδειξε όμως ότι είναι ΟΜΑΔΑ και ικανή ακόμη και για εξάδα.

Ο αγωνιστικός Γολγοθάς του Ιανουαρίου δεν τελείωσε, ωστόσο μπροστά της υπάρχουν τρεις αντίπαλοι με τους ίδιους στόχους (Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, Λάρισα), από τους οποίους μπορεί να αποσπάσει  ισάριθμες νίκες που θα τη φέρουν πολύ ψηλά, αν σκεφθεί κανείς ότι από την 6η θέση τη χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί και από την 5η έξι. Όλα μένουν όμως να αποδειχθούν στο γήπεδο, με ή… χωρίς VAR.