ΠΑΣ Λαμία: Με Τρίπολη αρχίζουν οι «τελικοί»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 10:24 ΠΑΣ Λαμία: Με Τρίπολη αρχίζουν οι «τελικοί»

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι στις 20:00’ στο ΔΑΚΛ…

Στη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ξανά ο ΠΑΣ Λαμία, ωστόσο για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, οι… «τελικοί» αρχίζουν από απόψε (20:00’) με την αναμέτρηση  στο ΔΑΚΛ με τον Αστέρα Τρίπολης για την Super League 1.

Μία ομάδα με τους ίδιους στόχους που μας φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ στον πρώτο γύρο, εκμεταλλευόμενη την επιθετική δεινότητα του Μπαράλες, την τύχη και την αποβολή του Δημούτσου.

Ο Αστέρας που πρόπερσι είχε αναδειχτεί καλύτερη ομάδα της επαρχίας, τίτλο που κέρδισε πέρυσι η ομάδα της Φθιώτιδας. Με νίκη σήμερα οι «κυανόλευκοι» πιάνουν την 8η θέση, έναν βαθμό μόλις από την 6αδα, αλλά και τις δύο άλλες ομάδες της Περιφέρειας, ΟΦΗ και Ξάνθη που διεκδικούν την ίδια διάκριση.

Οποιαδήποτε άλλο αποτέλεσμα με το συνωστισμό που παρατηρείται μέχρι και τη 12η θέση που κατέχει ο Αστέρας, θα είναι πισωγύρισμα για τη Λαμία, που έχει και την παράδοση με το μέρος της. Συνολικά μετρά δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα αυτή που ήδη σημειώσαμε.

Εντός έδρας η Λαμία έχει επίσης μία νίκη και μία ισοπαλία, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αστέρας στο ΔΑΚΛ δεν έχει πετύχει ούτε γκολ.

Για το κρίσιμο παιχνίδι ο Άκης Μάντζιος μετά τη χθεσινή τελευταία προπόνηση στη Νέα Άμπλιανη, επέλεξε τους: Kahriman, Θεοδωρόπουλο, Adejo, Τζανετόπουλο, Πλιάτσικα, Σκόνδρα, Βύντρα, Vanderson, Asigba, Βασιλόγιαννη, Bejarano , Δημούτσο, Σάλιακα, Μπουλούλη, Bianconi, Tyronne, Καραμάνο, Romanic, Sassi, Villalba.

Στον αντίποδα ο Αστέρας που ήρθε στη Λαμία χωρίς τον Μπαράλες που αποβλήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι θα στηριχθεί στους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Παπαδόπουλο, Μιχαήλ, Τασουλή, Πασαλίδη, Suarez, Martinez, Βλάχο, Αντζουλά, Valiente, Marc Fernandez, Borja Fernandez, Munafo, Bellocq, Iglesias, Riera, Luis Fernandez, Regis Crespi, Jauregi.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, με βοηθούς τους Νικόλαο Δημόπουλο και Θεόδωρο Αϊναλή, ενώ 4ος Διαιτητής είναι ο Αθανάσιος Δραγούσης.

Για τα εισιτήρια και τα μέτρα τάξης δείτε ΕΔΩ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση