ΠΑΣ Λαμία – Ολυμπιακός: Στο ρυθμό ενός ακόμη μεγάλου παιχνιδιού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 10:39 ΠΑΣ Λαμία – Ολυμπιακός: Στο ρυθμό ενός ακόμη μεγάλου παιχνιδιού

Δυνάμεις για αντεπίθεση από τους «κυανόλευκους»…

Συνεχίζονται και μέσα στο Φεβρουάριο τα δύσκολα για τον ΠΑΣ Λαμία, κουβαλώντας αρκετές πληγές από τον αγωνιστικό Γολγοθά του Ιανουαρίου.

Τα διπλά παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα συνεχίζονται για τους «κυανόλευκους» που παρουσίασαν σημάδια κόπωσης, παρά το γεγονός ότι δεν τους έλειψε η ανταγωνιστικότητα.

Αν εξαιρέσει κανείς το 0-4 από τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, η ομάδα του Άκη Μάντζιου, περισσότερο από ατυχία και… VAR έχασε βαθμούς ή υποχρεώθηκε σε ήττες. Βέβαια το κράτος των Αθηνών – Θεσσαλονίκης ενδιαφέρεται μόνο για τα μεταξύ τους παιχνίδια, περνώντας στα ψιλά και στα γρήγορα τις αμφισβητούμενες φάσεις της επαρχίας.

Το μεγάλο παιχνίδι

Αφήνοντας λοιπόν πίσω τα ατυχή αποτελέσματα ο ΠΑΣ Λαμία καλείται την Τρίτη (4/2, 18:00’) σε μία ακόμη υπέρβαση αντιμετωπίζοντας στο ΔΑΚΛ τον Ολυμπιακό για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Αυτή τη φορά η αποστολή των «κυανολεύκων» είναι ακόμη πιο δύσκολη σε σύγκριση με το περσινό θαύμα, καθώς το πάθημα φαίνεται ότι έγινε μάθημα για τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα ο Πέδρο Μαρτίνς, στο ροτέισον που κάνει γενικότερα μεταξύ των διοργανώσεων, δε φέρεται διατεθειμένος να αλλάξει μεγάλο μέρος της ενδεκάδας που διατηρεί το αήττητο στο πρωτάθλημα. Κάπως έτσι οι φίλαθλοι ας μην περιμένουν να δουν τα καινούρια μεταγραφικά αποκτήματα Καφού και Μορ, καθώς με δύο προπονήσεις δε θα ρισκάρει ο Πορτογάλος τη συμμετοχή τους. Αντίθετα θα υπάρχουν όλοι σχεδόν οι παίκτες που ξανάφεραν τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας στο ματς με την Ξάνθη για αυτό και το ΔΑΚΛ αναμένεται και πάλι  να γεμίσει παρά την… «τιμωρία» της Τρίτης.

Αγωνιστικά, ο Άκης Μάντζιος δεν έχει πολλά περιθώρια για αλλαγές. Πρέπει να θεωρείται βέβαιο όμως ότι θα δώσει χρόνο στους νεομεταγραφέντες που είναι όλοι καλοί παίκτες με αποδεδειγμένη εμπειρία σε δύσκολους αγώνες. Περισσότερα όμως θα βγουν από την σημερινή προπόνηση στη Νέα Άμπλιανη. Ειδικότερα είναι μια ευκαιρία για ανασύνταξη δυνάμεων, ενόψει της δύσκολης και καθοριστικής συνέχειας του πρωταθλήματος, παίζοντας χωρίς το άγχος των βαθμών.

Δευτέρες, Τρίτες και... Πέμπτες!

Για να επιστρέψουμε όμως στο θέμα με τις ημέρες ορισμού των παιχνιδιών του ΠΑΣ Λαμία ίσως θα έπρεπε να το κοιτάξουν περισσότερο στο σύλλογο, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια, καθώς είναι η ομάδα με τις περισσότερες Δευτέρες, τρεις εντός και δύο εκτός. Μάλιστα και το ματς του Πανθεσσαλικού ήταν προγραμματισμένο να γίνει Δευτέρα, αλλά πήγε Σάββατο λόγω του Κυπέλλου.

Αντίστοιχα στο Κύπελλο, ο ΠΑΣ Λαμία έχει αγωνιστεί μόλις μια φορά Τετάρτη (στο εντός με τα Τρίκαλα), ενώ τρεις φορές έχει παίξει Πέμπτη, ενώ δύο Τρίτες είναι προγραμματισμένες για τα ματς με Ολυμπιακό! Πέμπτη έπαιξαν οι «κυανόλευκοι» και στο μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ κάνοντας λιγότερα εισιτήρια ακόμη και από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ που είχε γίνει Κυριακή!

Η προπώληση

Μιας και ο λόγος για ειστήρια, η προπώληση έχει ξεκινήσει, και σήμερα από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) και ώρες 10:00 με 20:00.

Έχουν εκδοθεί 4.400 εισιτήρια όσα και για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τις παρακάτω τιμές:

Στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου (εκτός από τις κερκίδες 3-4, VIP-VVIP) ορίζεται στα 15€.

Στις κερκίδες 3 και 4 η τιμή στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ορίζεται στα 20€.

Την Τρίτη 4/1 ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ εισιτήρια θα διατίθενται από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) και ώρες 10:00 με 14:00 και από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 14:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Η τιμή των εισιτηρίων την ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου (εκτός από τις κερκίδες 3-4, VIP-VVIP) ορίζεται στα 20€

Στις κερκίδες 3 και 4 η τιμή την ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ορίζεται στα 25€.

Μέτρα τάξης

Τα μέτρα ασφαλείας έχουν προαποφασιστεί από τη σύσκεψη στις 28 Ιανουαρίου και με δεδομένη την απαγόρευση μετακίνησης οργανωμένων φιλάθλων των φιλοξενούμενων δυνάμει σχετικής απόφασης του υφυπουργού Αθλητισμού.

350 εισιτήρια θα δοθούν στους φίλους των ερυθρολεύκων που αντιστοιχούν στη θύρα 4 και στην κερκίδα 8.

Όπως και σε κάθε παιχνίδι με αντίπαλο ομάδα που «κουβαλά» οπαδούς, θα ισχύσουν οι παρακάτω απαγορεύσεις τρεις ώρες (15:00’) πριν την έναρξη του:

Απαγόρευση στάθμευσης και κυκλοφορίας οχημάτων:

·Στην οδό Φλέμινγκ (από το χώρο έμπροσθεν του ΔΑΚ Λαμίας έως τη συμβολή της με την οδό Υψηλάντη)  

· Στην οδό Καραϊσκάκη (από τη συμβολή της με την οδό Ανοίξεως έως τον χώρο έμπροσθεν του ΔΑΚ Λαμίας)  

· Στην οδό Ερυθρού Σταυρού (από τη συμβολή της με την οδό Φλέμιγκ έως τη συμβολή της με την οδό Β.Καψάλη)  

· Στην οδό Μαλαμίδα (από τον χώρο έμπροσθεν του ΔΑΚ Λαμίας έως την συμβολή της με την οδό Υψηλάντη)  

· Στην οδό Ασκληπιού (από την συμβολή της με την οδό Καραϊσκάκη έως την συμβολή της με την οδό Αχαιών)  

· Στον χώρο στάθμευσης οχημάτων που υφίσταται στη συμβολή των οδών Καραϊσκάκη καιΑσκληπιού)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση