ΦΟΑ: Με πολλές επιτυχίες ολοκληρώθηκε το 1ο Juniors Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 11:41 ΦΟΑ: Με πολλές επιτυχίες ολοκληρώθηκε το 1ο Juniors Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης

Ολοκληρώθηκε από τον σύλλογο ΦΟΑ με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία το 1ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε2 για Αγόρια Κορίτσια 14 και 16 ετών. Συμμετείχαν από όλη την Ελλάδα 120 αθλητές και αθλήτριες. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου με τα προκριματικά και ολοκληρώθηκε στις 4 Φεβρουαρίου.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα για τους αθλητές και αθλήτριες του ΦΟΑ ήταν πάλι πολύ θετικά με την πρωτιά στην κατηγορία κορίτσια 16 της 14άρας Βασιλικής Τρίγκα η οποία επικράτησε στον τελικό της Χριστοφορίδου Μαριάνθης (Βόλος) με σκορ 6/0 4/6 6/4. Ο Χριστόφορος Μανόπουλος αγωνίσθηκε στην κατηγορία αγόρια 16 αλλά μετά από τον τραυματισμό του στον καρπό εγκατέλειψε στην 8άδα ενώ στα διπλά κατέλαβε την 2η θέση με συμπαίκτη τον Παπαδόπουλο Στέργιο (Καβάλα). Ο Νίκος Γαβριήλ στα αγόρια 14 έχασε στην 8άδα και κατέλαβε την 3η θέση στα διπλά με συμπαίκτη τον Βισβίκη Μιχαήλ (Μαραθώνας). Η Ευαγγελία Χαντζή στα κορίτσια 14 ηττήθηκε στον γύρο των 32 ενώ στα διπλά με συμπαίκτρια την Κορδέα Ελένη (Τρίκαλα) στην 16αδα. Οι μικρές αθλήτριες του ΦΟΑ Νάγια Τερτίγκα και Δανάη Σιακαβέλλα στο αντίστοιχο πρωτάθλημα στην Νίκαια Λάρισας και στην κατηγορία κορίτσια 12 είχαν την ατυχία να κληρωθούν στον 1ο γύρο μαζί με νικήτρια την Δανάη Σιακαβέλλα η οποία με την σειρά της ηττήθηκε πριν την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό.

Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών, ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδος Κυρμανίδης Ηλίας, ο δήμαρχος Λαμιέων Καραϊσκος Ευθύμιος και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Φώσκολος Παναγιώτης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση