Οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου έπεσε με το κεφάλι από την κερκίδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 14:50 Οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου έπεσε με το κεφάλι από την κερκίδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Νοσοκομείο μετά τα επεισόδια στο ντέρμπυ με τη Νίκη…

Από βίαια επεισόδια σημαδεύτηκε το ντέρμπι του Βόλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νίκη, για την Football League, με έναν οπαδό των γηπεδούχων να καταλήγει στο νοσοκομείο.

Μάχες σώμα με σώμα εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια -αλλά και μετά το τέλος- της αναμέτρησης μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης Βόλου, στο μεγάλο ντέρμπι της Μαγνησίας για την Football League, το οποίο έληξε με σκορ 1-1.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν πολύ… κοντά σε κάποιο σημείο της αναμέτρησης, με τους 30 οπαδούς της φιλοξενούμενης Νίκης να συγκρούονται με αυτούς των γηπεδούχων και να ακολουθεί… χάος για κάποια λεπτά, ενώ μετά το ματς τα επεισόδια ξεκίνησαν ξανά. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν ένας 40χρονος οπαδός του τοπικού Ολυμπιακού να πέσει από την εξέδρα, και να τραυματιστεί στο κεφάλι με ασθενοφόρο να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο του Βόλου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο οπαδός είναι σε καλή κατάσταση και δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, ωστόσο επειδή χτύπησε στο κεφάλι θα παραμείνει νοσηλευόμενος προληπτικά για 48 ώρες όπως αποφάσισαν οι γιατροί.

Αυτά τα γεγονότα έκαναν και τους προπονητές των δύο ομάδων στη συνέντευξη Τύπου να αναφερθούν πρώτα στην ανάγκη να πάψει αυτή η αρρωστημένη αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων.

Πηγή: Magnesianews.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση