Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναγέννηση Λαμίας: Οι επιτυχίες συνεχίζονται…

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2020 13:50 Αναγέννηση Λαμίας: Οι επιτυχίες συνεχίζονται…

Με το δεξί φαίνεται ξεκίνησε το 2020 για την ομάδα στίβου της Αναγέννησης Λαμίας, αφού πέρα από τις επιτυχίες υπάρχει και προσαρμοστικότητα των αθλητών της, οι οποίοι από τις δύσκολες συνθήκες του ανωμάλου δρόμου, σε λιγότερο από μια εβδομάδα πήγαν και στα σαλόνια του κλειστού στίβου.

Ο έμπειρος ομοσπονδιακός προπονητής της, Σάββας Κουμπούρας μετά την προετοιμασία των αθλητών του και τις επιτυχίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο έδαφος, κατέβασε 3 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που διοργανώθηκε στο Σ.Ε.Φ. στις 28 και 29 Φεβρουαρίου.

Την Παρασκευή Αγωνίστηκε στα 1500 μέτρα ανδρών ο Οδατζίδης Παναγιώτης και τερμάτισε στην 8 θέση με χρόνο 4:12,87. Ο χρόνος πέρα από το ότι αποτελεί ατομικό του ρεκόρ στον κλειστό στίβο, είναι και 2ος καλύτερος χρόνος στην ηλικία του ( 18 ετών).

Το Σάββατο το πρωί αγωνίστηκε στους προκριματικούς των 800 μέτρων γυναικών η Τσέτσεκα Βασιλική η οποία προκρίθηκε με την 3η καλύτερη επίδοση και 2:17,89.

Το απόγευμα στον τελικό του ίδιου αγωνίσματος πραγματοποίησε ακόμα καλύτερη επίδοση με 2:15,68 τερματίζοντας στην 4η θέση και πραγματοποιώντας επίσης ατομικό ρεκόρ για τον κλειστό στίβο.

3ος αθλητής με ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο ο πρωταθλητής μας, ο Μάριος Αναγνώστου που αγωνίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στα 3000 μέτρα ανδρών και κατέκτησε την 2η θέση με χρόνο 8:16,55.

Η συνέχεια προμηνύεται ευοίωνη και ελπίζουμε ο λαμιώτικός σύλλογος να μας φέρει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Η αποστολή της Γ. Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΛΑΜΙΑΣ υπήρξε για μια φορά ακόμα δυναμική αφού πέρα από τις επιτυχίες, τους αθλητές ακολούθησαν στο γήπεδο πολλοί συναθλητές, γονείς και φίλοι τους! Για μια ακόμα φορά φάνηκε το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει ανάμεσά τους αλλά και η έντονη  και δυναμική υποστήριξη! Όλοι από νωρίς το πρωί έφτασαν σαν εκδρομή με λεωφορείο για να εμψυχώσουν τους αδερφούς συναθλητές τους ώστε να καταφέρουν τα μέγιστα! Κατά την διάρκεια των αγώνων και όταν ο αγωνιστικός χώρος δεν χρησιμοποιούταν, οι μικρότεροι αθλητές της ομάδας είχαν τη χαρά και τη δυνατότητα να μπουν και να τρέξουν σε αυτόν, και να αποκομίσουν εμπειρία και επαφή με το ταρτάν του κλειστού στίβου!

Αφού τελείωσαν οι αγώνες και με την χαρά των επιτυχιών, όλοι μαζί επέστρεψαν με το λεωφορείο στην Λαμία μέσα σε ένα πολύ όμορφο και χαρούμενο κλίμα!!

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από την εμπειρία στο ΣΕΦ: