Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επισημοποίησε τους πρωταθλητές η ΕΠΣ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020 17:46 Επισημοποίησε τους πρωταθλητές η ΕΠΣ Φθιώτιδας

Κυπελλούχος Φθιώτιδας με κλήρωση Ο Οπούντιος Μαρτίνου…

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας, συνεδρίασε τη Δευτέρα 11.05.2020, προκειμένου να επικυρώσει τις βαθμολογίες, σύμφωνα με τις εντολές της Ε.Π.Ο. και την απόφαση του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα:

1. Ανακηρύσσει Πρωταθλητή Α΄ Κατηγορίας ''ΑΡΗΣ ΔΑΡΡΑΣ'' το Σωματείο Α.Σ.ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ το οποίο προβιβάζεται στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

2. Ανακηρύσσει Πρωταθλητή στον 1ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας το Σωματείο Α.Σ. ΔΑΦΝΗΣΙΑΚΟΣ ΑΡΚΙΤΣΑΣ το οποίο προβιβάζεται στην Α' Κατηγορία.

3. Ανακηρύσσει Πρωταθλητή στον 2ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας το Σωματείο Α.Σ. ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ το οποίο προβιβάζεται στην Α' Κατηγορία.

4. Ανακηρύσσει Πρωταθλητή στον 3ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας το Σωματείο Ο.Φ. ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ το οποίο προβιβάζεται στην Α' Κατηγορία.

5. Ανακηρύσσει κατόπιν κλήρωσης Κυπελλούχο Φθιώτιδας το Σωματείο Α.Σ. ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ το οποίο θα συμμετέχει στο Κύπελλο Ελλάδος 2020-21.

6. Ανακηρύσσει Πρωταθλητή στον 1ο όμιλο της Γ' Κατηγορίας (Κ-16) ''ΜΑΡΙΟΣ ΛΕΤΣΟΣ'' το Σωματείο Α.Ο. ΦΡΑΝΤΖΗ και στον 2ο όμιλο το Σωματείο ΕΝΩΣΗ 2010.

7. Ανακηρύσσει Πρωταθλητή στον 1ο όμιλο της Κατηγορίας (Κ-14) ''ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ'' το Σωματείο ΑΙΑΝΤΑΣ ΛΑΜΙΑΣ, στον 2ο όμιλο το Σωματείο ΕΝΩΣΗ 2010 και στον 3ο όμιλο το Σωματείο ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ.

8. Ανακηρύσσει Πρωταθλητή στον 1ο όμιλο της Κατηγορίας (Κ-12) ''ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΥΚΙΩΤΗΣ'' το Σωματείο ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ (Α') , στον 2ο όμιλο το Σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΜΙΑΣ (ΚΙΤ.), στον 3ο όμιλο το Σωματείο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ, στον 4ο όμιλο το Σωματείο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 2002 και στον 5ο όμιλο το Σωματείο ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ (Γ').

9. Ανακηρύσσει Πρωταθλητή στον 1ο όμιλο της Κατηγορίας (Κ-10) ''ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΠΑΣ'' το Σωματείο Α.Ο. ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, στον 2ο όμιλο το Σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΜΙΑΣ (ΚΙΤ.), στον 3ο όμιλο το Σωματείο ΑΙΑΝΤΑΣ ΛΑΜΙΑΣ και στον 4ο όμιλο το Σωματείο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 2002.

10. Δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα από την Α΄ κατηγορία σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος και την απόφαση του Υφυπουργείου Αθλητισμού, που δίνει την δυνατότητα αναδιάρθρωσης κατηγοριών και αλλαγής Προκηρύξεων στα Δ.Σ. των Ενώσεων.

11. Δίνεται η δυνατότητα στους δευτεραθλητές κάθε ομίλου της Β' Κατηγορίας ΣΑΜΕ ΡΕΓΓΙΝΙ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ και Α.Ε.Ν.Α. να συμμετέχουν στην Α' Κατηγορία 2020-21 καθόσον δεν δύναται να πραγματοποιηθούν οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο του ενός από τα τρία Σωματεία σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Τέλος το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας συγχαίρει την Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 για την αξιόλογη πορεία της στην Super League 1, τον Α.Π.Ο. ''ΑΤΑΛΑΝΤΗ'' για την παραμονή του στην Γ' Εθνική Κατηγορία, τις ΝΗΙΡΗΔΕΣ ΦΘΙΑΣ για την συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία Γυναικών καθώς και όλα τα Σωματεία μέλη μας που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα της.

Παράλληλα συνεχίζει τις ενέργειες της, με επιστολές σε όλους τους αρμόδιους φορείς (Ε.Π.Ο., Υπουργεία, Δήμους) για την οικονομική ενίσχυση και διαβίωση των ερασιτεχνικών Σωματείων της για ένα καλύτερο μέλλον στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού.