Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έτσι θα διεξαχθεί ο αγώνας Λαμία – Παναιτωλικός

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 09:05 Έτσι θα διεξαχθεί ο αγώνας Λαμία – Παναιτωλικός

Τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας...

Με το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο που προβλέπει για τη διεξαγωγή των αγώνων η Super League, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 και ώρα 20:00’ η αναμέτρηση Λαμία – Παναιτωλικός για την 1η αγωνιστική των play out.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι όπως γνωρίζετε δεν έχουν εκδοθεί εισιτήρια, ενώ θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε 10 άτομα ανά ΠΑΕ (Μέλη Δ.Σ. - στελέχη των διαγωνιζόμενων & προσωπικό της γηπεδούχου Π.Α.Ε. και της εγκατάστασης).

Επίσης θα επιτραπεί η μεμονωμένη είσοδος σε δημοσιογράφους, εκπροσώπους τύπου και διαπιστευμένα μέλη των στατιστικών εταιρειών.

Τα αγωνιστικά μέλη των ομάδων, οι προπονητές και βοηθοί αυτών, οι θεσμικοί παράγοντες, οι διαχειριστές της αθλητικής εγκατάστασης, οι διαιτητές, οι αστυνομικές δυνάμεις και το λοιπό προσωπικό συναρμόδιων Υπηρεσιών και φορέων, θα εισέλθουν από την είσοδο των αθλητών, που υφίσταται στη βόρεια πλευρά του Σταδίου, ενώ από την θύρα 1 θα εισέλθουν όλοι οι υπόλοιποι.

Και οι δύο θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν τον αγώνα.

Τέλος θα εφαρμόζονται όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφαλείας (καταγραφή – στοιχεία επικοινωνίας – θερμομέτρηση) κατά την είσοδο – έξοδο των απαραίτητων για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης ατόμων, με την χρήση υλικών προστασίας (μάσκες – γάντια) και θα τηρηθούν οι απαιτούμενες αποστάσεις.