Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΠΟ Αταλάντη: Στην επαναληπτική συνέλευση τα σπουδαία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 10:15 ΑΠΟ Αταλάντη: Στην επαναληπτική συνέλευση τα σπουδαία

Αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας μελών, η πρώτη απόπειρα Γενικής Συνέλευσης του Α.Π.Ο. ''ΑΤΑΛΑΝΤΗ''.

Στη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Αταλάντης, παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Λοκρών Αθανάσιος Ζεκεντές και ο Πρόεδρος του Ν.Π. Πολιτισμού & Αθλητισμού Μιχάλης Παπανικολάου μαζί με αρκετά μέλη και φίλους του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, λόγω λήξης της θητείας του, υπέβαλλε σύσσωμο την παραίτηση του εν αναμονή της δεύτερης επαναληπτικής εκλογοαπολογιστικής Γ.Σ. που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 και ώρα 7:00 μ.μ. στον ίδιο χώρο, με την ελπίδα και την προσμονή ο κόσμος να δώσει το παρόν και ο Α.Π.Ο. ''ΑΤΑΛΑΝΤΗ'' να συνεχίσει στο υψηλό επίπεδο που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια καταγράφοντας πολλές επιτυχίες.

«Αρκετά μέλη από το απερχόμενο Δ.Σ. έχουν εκφράσει την επιθυμία να βρίσκονται εκ νέου στο εκτελεστικό όργανο και προσκαλούν όσους αγαπούν και θέλουν να προσφέρουν στο Σύλλογο, να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο σχήμα ώστε όλοι μαζί να πορευτούν με στόχο το καλό της ομάδας της πόλης μας.

Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο, τους ανθρώπους που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν αυτή την μεγάλη προσπάθεια να παρευρεθούν στην επόμενη κρίσιμη για το μέλλον ημέρα του Α.Π.Ο. ''ΑΤΑΛΑΝΤΗ''

Για δηλώσεις υποψηφιότητας στο Δ.Σ. οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλ. 6936810188 & 6936676853 έως και την Τρίτη 09/06/2020».