Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανακοίνωση του Έσπερου Λαμίας για την άνοδο των Γυναικών στην Α2

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 21:32 Ανακοίνωση του Έσπερου Λαμίας για την άνοδο των Γυναικών στην Α2

Ανακοίνωση σχετικά με την επικύρωση της βαθμολογίας της ΕΣΚΑΣΕ που φέρνει την γυναικεία ομάδα του πρωταθλήτρια με δικαίωμα ανόδου στην Α2, έδωσε στη δημοσιότητα η διοίκηση του Έσπερου Λαμίας.

Σε αυτή, περιγράφει τις επόμενες κινήσεις του συλλόγου σχετικά με την δυνατότητα συμμετοχής στη μεγάλη κατηγορία.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ  ΛΑΜΙΑΣ θέλει να κοινοποιήσει δημόσια τις ευχαριστίες του προς το Δ.Σ της ΕΣΚΑΣΕ, ως προς τις σημαντικές αποφάσεις που ελήφθησαν ,για την επικύρωση των βαθμολογιών μέχρι την στιγμή διακοπής των πρωταθλημάτων καλαθοσφαίρισης, μετά την αναγκαστική λήξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων ,λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Η ανακήρυξη  της πρωταθλήτριας και ο τίτλος για την απευθείας άνοδο για την Α2 κατηγορία στο πρωτάθλημα ΓΥΝΑΙΚΩΝ, επικυρώθηκε στην ομάδα μας ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ.

Η επίσημη πρόσκληση συμμετοχής στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ του ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, μας τιμά ιδιαίτερα και δίνει το δικαίωμα να εκπροσωπηθεί, για πρώτη φορά η πόλη της ΛΑΜΙΑΣ και η περιοχή της Φθιώτιδας στην ανώτερη κατηγορία του πρωταθλήματος ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνεδρίασή του και αφού λάβει υπόψη του όλες τις νέες αντίξοες κοινωνικές, οικονομικές και  δραστηριοτήτων στις αθλητικές εγκαταστάσεις συνθήκες ,που δημιούργησε η πανδημία του COVID-19:

 Θα αποφασίσει με σύνεση και γνώμονα την δυνατότητα επιτυχίας του εγχειρήματος και θα απαντήσει εγγράφως για την  αποδοχή ή μη της τιμητικής πρότασης, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος.»