Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κανονικά στην Α2 οι Γυναίκες του έσπερου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020 10:01 Κανονικά στην Α2 οι Γυναίκες του έσπερου

Οι πρωταθλήτριες της ΕΣΚΑΣΕ σε «αχαρτογράφητα νερά»…

Την απόφαση του ΔΣ να υπογράψει τη δήλωση συμμετοχής στην Α2 Γυναικών και να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία, ανακοίνωσε ο Έσπερος Λαμίας.

Οι πρωταθλήτριες της ΕΣΚΑΣΕ «εισέρχονται σε αχαρτογράφητα νερά» και ζητούν τη στήριξη όλων προκειμένου να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο το μπάσκετ στην περιοχή μας.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Είσοδος σε αχαρτογράφητα νερά…

Ο Σύλλογός μας ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, έχοντας ως βασικό σκοπό την ανάπτυξη του basketball στην πόλη της ΛΑΜΙΑΣ και στην ευρύτερη περιοχή της Στερεάς Ελλάδας αποδέχθηκε την επικύρωση από την ΕΣΚΑΣΕ , ως πρώτη της βαθμολογίας και την απ’ευθείας άνοδο, στην Α2 Εθνική κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΩΝ, της ομάδας μας.

Το Δ.Σ. μετά από συνεδρίαση απέστειλε στην  Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης την δήλωση συμμετοχής μας,  στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Είναι σίγουρο ότι η ομάδα μας εισέρχεται σε εντελώς, για εμάς, αχαρτογράφητα νερά , είναι σίγουρο ότι δεν ξέρουμε πόσες δυσκολίες θα αντιμετωπίσουμε στην Α2 κατηγορία και είναι σίγουρο ότι πρέπει να ξεπεράσουμε τις μπασκετικές φοβίες μας για το άγνωστο.

Αφού ευχαριστήσουμε όλες τις αθλήτριές μας και το προπονητικό επιτελείο για την προσπάθειά  να εδραιώσουν το Γυναικείο basketball στην πόλη μας, θέλουμε να πιστεύουμε ότι το άλμα προς την νέα πρόκληση, θα ‘’αγκαλιαστεί’’ από τον φίλαθλο κόσμο της τοπικής κοινωνίας και οι φορείς της πόλης θα συμβάλλουν με τις δικές τους δυνάμεις ,ώστε το εγχείρημα να στεφεί από επιτυχία.

Το Δ.Σ. πιστό στις αντιλήψεις του για την εξέλιξη του αθλήματος, υπόσχεται να απευθυνθεί σε όλους, Τις/τους, επαΐοντες περί του Γυναικείου μπάσκετ  και αφού ακούσει τις προτάσεις τους ,να σχεδιάσει με τον καλλίτερο τρόπο για  την ομάδα,  την  συμμετοχής μας  στην Α2 Εθνική Κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΩΝ.»