Ατρόμητος – Λαμία 1-1: Ξανά ισοπαλία!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020 22:32 Ατρόμητος – Λαμία 1-1: Ξανά ισοπαλία!

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play out της Super Lague 1 η Λαμία φιλοξενήθηκε στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1.

Αυτή ήταν η Τρίτη ισοπαλία μεταξύ των δύο ομάδων τη φετινή περίοδο και μάλιστα με το ίδιο σκορ δύο φορές σε αυτό το γήπεδο.

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε ρυθμό. οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαμε να σημειώσουμε ότι είχαν τα φόντα ακόμη και για τη νίκη με δεδομένο ότι προηγήθηκαν στο σκορ και οι φιλοξενούμενοι ότι έκαναν ήταν από ένα φάουλ που δεν έγινε ποτέ! Γενικά όμως το παιχνίδι ήταν μέτριο και από τις δύο ομάδες που μετά από τόσες ημέρες απουσίας από τα γήπεδα προσπαθούν να βρουν ρυθμό. Σίγουρα είναι αδύνατο αυτό για μεγάλη διάρκεια…

Νέα πρόσωπα

Η Λαμία παρουσιάστηκε με δύο νέα πρόσωπα στην αρχική 11αδα, το Σασί στη θέση του τραυματία Αραβίδη και τον Καραμάνο στη θέση του Βασιλόγιαννη. Το υπόλοιπο σχήμα ήταν αυτό που έδωσε τη δίκαιη νίκη επί του Παναιτωλικού στην πρεμιέρα των play out.

Στο πρώτο μέρος οι φάσεις μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού παρά τα δύο γκολ που σημειώθηκαν σε αυτό. Η Λαμία ήταν η ομάδα που είχε το πρώτο σουτ στο 26΄με τον Ρόμανιτς χωρίς να εμπνέει ανησυχία για την αντίπαλη εστία. Νωρίτερα στο 20’ μια καλή φάση του Καραμάνου σε κεφαλιά πάσα του Σασί θα μπορούσε να φέρει κάτι καλό όμως το κατέβασμα που έκανε δεν του έδωσε απευθείας το δικαίωμα να σουτάρει και όταν έβγαλε τη σέντρα οι αμυντικοί απομάκρυναν.

Χωρίς κάτι καλό φτάσαμε στο 43΄με τη Λαμία να κερδίζει τρία διαδοχικά κόρνερ. Στην 3η και φαρμακερή εκτέλεση από τον Βιγιάλμπα, ο Σασί θα γυρίσει στην καρδιά της άμυνας και ο Αντέτζο θα εκτελέσει για το 0-1. Και εκεί που οι ομάδες ετοιμαζόντουσαν να πάνε στα αποδυτήρια ο διαιτητής Τάσης ανακάλυψε φάουλ σε κλέψιμο της μπάλας του Σάσι έξω από τν περιοχή. Ο Γκάλο την έστησε και την έστειλε στην εστία του Κάχριμαν που πίστεψε ότι η μπάλα δε θα περάσει από το τείχος και γενικά έπεσε καθυστερημένα (1-1).

Το 0-1 της Λαμίας:

Η ισοφάριση του Ατρόμητου:

Το λάθος πάντως ανήκει στον ηπειρώτη ρέφερι, τόσο για το 4λεπτο καθυστέρησης - λες και έγινε κανένα έγκλημα – και στον καταλογισμό του φάουλ που δεν έγινε ποτέ.

Η επανάληψη

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με αλλαγές. Ο Άκης Μάντζιος άλλαξε τον Καραμάνο με τον Βασιλόγιαννη, ενώ διπλή ήταν η αλλαγή για τους γηπεδούχους με Ενσικουλού και Ούμπιδες.

Μετά το 65’ είδαμε για πρώτη φορά Μπιανκόνι και Σασί μαζί στην 11αδα και με Βασιλόγιαννη και Ρόμανιτς επίσης, με τον Μάντζιο να κρατάει ψηλά την ομάδα του για να πιέζει.

Όσο κυλούσε ο χρόνος τόσο περισσότερο ο ρυθμός έπεφτε και αν οι φάσεις στο πρώτο μέρος ήταν λίγες στην επανάληψη ήταν μόλις μία! Πράγματι η πρώτη καλή φάση στην επανάληψη ήταν στο 84’ μετά από εναλλαγή στο κόρνερ ο Γκάλο έβγαλε τη σέντρα και ο Ρισβάνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Κάχριμαν.

Το δοκάρι του Ατρόμητου:

Και με τον έναν βαθμό πάντως η Λαμία ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την παραμονή και φυσικά μένει αήττητη και μπορεί να κοιτάξει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Γούτας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Μπουσουλάτζιτς, Χαρίσης (46’ Ενσικουλού), Ανδρούτσος (74’ Ραμπέγιο), Ντε Πάουβ (64’ Βέλλιος), Νταβιώτης (46’ Ούμπιδες), Μανούσος (87’ Γιακουμάκης).

Αναπληρωματικοί ήταν επίσης οι, Μέγερι, Στρούγγη, Κατράνης, Μπαένα,

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Κάχριμαν, Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Σκαρντοβέλι, Νιάσε, Μπεχαράνο (64’ Μπιανκόνι), Βιγιάλμπα (64’ Μπουλούλης), Ρόμανιτς (94’ Τζανετόπουλος), Καραμάνος (46’ Βασιλόγιαννης), Σασί (89’ Σάλιακας).

Στον πάγκο έμειναν οι, Επασί, Δημούτσος, Πλιάτσικας, Καραγιάννης.

Διαιτητής: Τάσης

Βοηθοί: Μωυσιάδης, Κόλλιας

4ος: Κατσικογιάννης

VAR: Παπαδόπουλος, Νικολαΐδης

Παρατηρητής: Τοκζόγλου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση