Με αυστηρά μέτρα η διεξαγωγή του αγώνα Λαμία – Πανιώνιος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 12:40 Με αυστηρά μέτρα η διεξαγωγή του αγώνα Λαμία – Πανιώνιος

Για την προστασία της δημόσιας υγείας…

Χωρίς κάποια χαλάρωση στην τήρηση των μέτρων του υγειονομικού πρωτοκόλλου που εφαρμόζει η Super League, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 και ώρα 20:00’ η αναμέτρηση Λαμία – Πανιώνιος για την 3η αγωνιστική των play out.

Στη σύσκεψη μεταξύ των εκπροσώπων των ΠΑΕ που πραγματοποιήθηκε παρουσία των ανθρώπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, επιβεβαιώθηκε η μη έκδοση εισιτηρίων και η παροχή 10 προσκλήσεων ανά ΠΑΕ για τα Μέλη των Δ.Σ., στελέχη των διαγωνιζόμενων και φυσικά για το προσωπικό της γηπεδούχου Π.Α.Ε. και της εγκατάστασης.

Η είσοδος των δημοσιογράφων θα γίνει με προσωπική διαπίστευση από την ΠΑΕ Λαμία, καθώς και για τους φωτογράφους (Η είσοδος θα γίνεται από την Θύρα VIP με επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας).

Τα αγωνιστικά μέλη των ομάδων, οι προπονητές και βοηθοί αυτών, οι θεσμικοί παράγοντες, οι διαχειριστές της αθλητικής εγκατάστασης, οι διαιτητές, οι αστυνομικές δυνάμεις και το λοιπό προσωπικό συναρμόδιων Υπηρεσιών και φορέων, θα εισέλθουν από την είσοδο των αθλητών, που υφίσταται στη βόρεια πλευρά του Σταδίου (είσοδος αθλητών).

Και οι δύο θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν τον αγώνα (18:00’).

Τέλος θα εφαρμόζονται όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφαλείας (καταγραφή – στοιχεία επικοινωνίας – θερμομέτρηση) κατά την είσοδο – έξοδο των απαραίτητων για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης ατόμων, με την χρήση υλικών προστασίας (μάσκες – γάντια) και θα τηρηθούν οι απαιτούμενες αποστάσεις.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση