Πανιώνιος: Να μη γίνει ούτε το δικό μας παιχνίδι με τη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 20:37 Πανιώνιος: Να μη γίνει ούτε το δικό μας παιχνίδι με τη Λαμία

Από το αν θα διεξαχθεί το παιχνίδι Ξάνθη – Παναιτωλικός, θα εξαρτηθεί αν θα διεξαχθεί και το ματς Λαμία – Πανιώνιος, καθώς οι «Νεοσμυρνιώτες», ζητούν αναβολή αν δε γίνει το πρώτο.

Οι λόγοι είναι προφανείς καθώς οι τρεις αυτές ομάδες καίγονται για τη μία και μοναδική θέση που οδηγεί στην ασφάλεια και σε περίπτωση που προηγηθεί το ματς της Λαμίας, οι αντίπαλοι τους θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα που θα βολεύει και τους δύο!

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θα καταθέσει στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Superleague αίτημα για αναβολή της αναμέτρησης της Δευτέρας με τη Λαμία, σε περίπτωση που υπάρξει ανάλογη απόφαση της διοργανώτριας για το παιχνίδι Ξάνθη – Παναιτωλικός.

Καταλαβαίνουμε και συμμεριζόμαστε τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός στον ακριτικό νομό, όμως με ήδη ένα παιχνίδι της Ξάνθης να έχει αναβληθεί (αυτό με τον Ατρόμητο), σε περίπτωση που κάτι τέτοιο γίνει και με δεύτερη αναμέτρηση, δημιουργούνται αυτομάτως συνθήκες ανισότητας στην διαδικασία των play out.

Σε μια διοργάνωση, όπου τρεις ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία, δεν είναι δυνατόν, η μια εξ αυτών να δώσει τα παιχνίδια της γνωρίζοντας τα αποτελέσματα των άλλων δύο.

Ζητούμε από την διοργανώτρια αρχή να διασφαλίσει τους όρους ισονομίας και να προστατεύσει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση