Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξέφυγε η «κουβέντα» με Κούγια: Ενέπλεξε και τον Πάνο Αντωνίου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020 10:31 Ξέφυγε η «κουβέντα» με Κούγια: Ενέπλεξε και τον Πάνο Αντωνίου

Απάντηση Παπαϊωάννου σε Μάντζιο…

Σε χαρακτηρισμούς και εκφράσεις… εξέδρας, προέβη ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λάρισα, Αλέξης Κούγιας στην κόντρα που έχει ανοίξει με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λαμία Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Σε απάντηση στην απάντηση του μεγαλομετόχου της Λαμίας, ο κ. Κούγιας δε δίστασε να αποκαλέσει τον τελευταίο «κωλόβλαχο».

Ωστόσο ακόμη χειρότερη εντύπωση κάνει το γεγονός ότι στην κόντρα ενέπλεξε τον νεαρό ποδοσφαιριστή Πάνο Αντωνίου πρώην αρχηγό της Κ19 της Λαμίας που είχε ταράξει, τα φαινομενικά, ήσυχα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου με μια ανάρτησή του τον Αύγουστο του 2019 μιλώντας για στημένα παιχνίδια και χρήση ουσιών.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή: «Θα παρακαλούσα τον κύριο Κούγια! Και τον κάθε κύριο Κούγια! Πρώτου βάλει λόγια στο στόμα μου να κάνει τον κόπο να διαβάσει τα όσα έχω γράψει για το ποδόσφαιρο γιατί αυτά που διάβασα σήμερα δεν τα έχω πει ποτέ και είναι τουλάχιστον προσβλητικό !!».

Ας δούμε όλη την ανακοίνωση – απάντηση του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ σε όσα είχε υποστηρίξει ο κ. Παπαϊωάννου:

«Διάβασα ότι σε παρακάλεσα να με λυπηθείς για να μην τιμωρηθώ πειθαρχικά σε άλλη μία στημένη εις βάρος μου πειθαρχική δίωξη και ότι άλλη φορά δεν θα με συγχωρέσεις.

Εγώ στην ζωή μου δεν έχω παρακαλέσει κανένα και όλα τα έχω κερδίσει εργαζόμενος από 14 ετών, όταν μοίραζα την Ναυτεμπορική στην κεντρική αγορά της Αθήνας για να βοηθήσω τους γονείς μου, ενώ συγχρόνως ήμουν άριστος μαθητής.

Έπαιζα ποδόσφαιρο για να κερδίσω τα προς το ζην και να καταφέρω να τελειώσω την Νομική Αθηνών, στην οποία αρίστευσα και 40 χρόνια είμαι ένας, κατά τους συναδέλφους μου και κατά όλους όσους με εμπιστεύτηκαν, μεταξύ των οποίων και εσύ αχάριστε, που σε έσωσα όταν όλοι σε είχαν καταδικασμένο και μου χρωστάς και 10.000€, τα οποία ξέχασες να μου τα δώσεις,  εκ των κορυφαίων δικηγόρων της χώρας.

Ρε κωλόβλαχε που αν δεν είχα το πάθος μου για το ποδόσφαιρο δεν θα τόλμαγες ούτε το όνομα μου να πεις, γιατί να σε παρακαλέσω να με λυπηθείς;

Για να γλυτώσω 10.000€ πρόστιμο, γιατί είπα την αλήθεια για το φιλικό ματς που έκανες με την πιο βρώμικη ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, τον Απόλλωνα Λάρισας, με τον οποίο είσαι από τους λίγους που κάνεις φιλικά, όταν όλη η Ελλάδα τους αποφεύγει ακόμη και για να τους πει καλημέρα και να μην πληρώσω άλλα 10.000€ πρόστιμο, γιατί δήθεν δυσφήμισα το ποδόσφαιρο, όταν έχω πληρώσει 850.000€ από στημένες πειθαρχικές διώξεις 40 χρόνια;

Να λυπάσαι τον εαυτό σου για τον τρόπο που βλέπεις το ποδόσφαιρο και να λυπάσαι και όλους αυτούς με τους οποίους μιλάς κάθε μέρα για το ποδόσφαιρο και σε έκαναν να το βλέπεις έτσι.

Μας έχεις ζαλίσει 5 χρόνια που είσαι στο ποδόσφαιρο με τα εκατομμύρια που δήθεν έχεις βάλει σε αυτό και για το ότι κάθε 6 μήνες φεύγεις γιατί δήθεν το έχεις σιχαθεί, αλλά ο μόνος ο οποίος έχει φύγει από το ποδόσφαιρο στο περιβάλλον της Λαμίας είναι ο αρχηγός σου της Κ19 ο Αντωνίου, γιός του καθηγητή Αντωνίου, που τόλμησε να πει ότι σταματάει το ποδόσφαιρο, γιατί σιχάθηκε να παίζει σε μία ομάδα, την ομάδα σου δηλαδή, που στήνει παιχνίδια για το στοίχημα βεβαίως και εσύ δεν τόλμησες ούτε καν να κάνεις ένα σχόλιο.

Βαρέθηκα να ασχολούμαι με κάτι τύπους σαν και σένα λόγω του πάθους μου για το ποδόσφαιρο, άλλη είναι η ζωή μου καθημερινά όταν ασχολούμαι με την επιστήμη μου και όσον αφορά εμένα η ελληνική κοινωνία έμαθε το ονοματεπώνυμο μου από το λειτούργημα μου, ενώ εσένα αν δεν είχες την Λαμία δεν θα σε γνώριζε ούτε ο περιπτεράς που αγοράζω εφημερίδες στο χωριό σου.

Κάτσε εκεί με τον Τσικνή και τον Γιάννη Παπαδόπουλο για να σώσετε το ελληνικό ποδόσφαιρο και άσε ήσυχο εμένα και να λές στα παιδιά σου ότι είσαι τυχερός που με γνώρισες.

 Υ.Γ. Ακόμη όλη η Ελλάδα θυμάται τα γκολ που έτρωγε σαν παστέλια ο Απόλλωνας Λάρισας στο Κύπελλο τα τελευταία λεπτά για να περάσεις και να μείνει απ’ έξω ο Βόλος.

Μόνο αυτό το ματς να δει η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ θα πρέπει να σε εξαφανίσει από το ποδόσφαιρο, που τολμάς να πιάνεις στο στόμα σου εμένα.

Βάλε καμία διαφήμιση στην φανέλα του Μπέου και ξαναμιλάμε.»

Κόντρα Παπαϊωάννου - Μάντζιου

Στα απόνερα της κόντρας Παπαϊωάννου – Κούγια, αναρτήθηκε στα μέσα ενημέρωσης δήλωση του πρώην προπονητή της Λαμίας Άκη Μάντζιου με την οποία απαντά στο μεγαλομέτοχο της Λαμίας, όπου μάλιστα κάνει λόγο για χρωστούμενα, ενώ προειδοποιεί ότι θα καταφύγει στη δικαιοσύνη.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του κ. Παπαϊωάννου που απάντησε με την παρακάτω ανάρτηση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ:

«Είναι προφανές ότι ο κύριος Μάντζιος ή δεν έχει διαβάσει ή δεν έχει αντιληφθεί ποιος είναι αυτός που σπιλώνει το όνομά του κατά το τελευταίο 24ωρο, για να επιτύχει τους δικούς του σκοπούς.

Εγώ ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ στην οποία μέχρι εχθές εργαζόταν, περιορίστηκα στο να εκφράσω – όπως δικαιούμαι – τη δυσαρέσκεια και αγανάκτησή μου για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδος μου με τον ουραγό της βαθμολογίας Πανιώνιο, που αν και αποδεκατισμένος και με ελλείψεις βασικών ποδοσφαιριστών, κατόρθωσε να κερδίσει την πληρέστατη και από κάθε άποψη υπέροπλη ομάδα μου και μάλιστα εντός του ΔΑΚ Λαμίας, πράγμα που ελάχιστες πρωτοκλασάτες ομάδες έχουν κατορθώσει στα τελευταία επτά (7) χρόνια που η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ συμμετέχει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Εξάλλου αυτή μου την εύλογη δυσαρέσκεια, του την εξέφρασα και άμεσα, ζητώντας τη λύση της συνεργασίας μας, όπως επίσης δικαιούμουν.

Ο κύριος Μάντζιος θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός όταν αναφέρεται στο όνομά μου, γιατί ως επιχειρηματίας έχω δώσει τα δείγματα γραφής μου και είμαι γνωστός για τη συνέπειά μου και την εντιμότητά μου στις συναλλαγές. Ο κύριος Μάντζιος φεύγοντας από τη Λαμία εξοφλήθηκε πλήρως και ολοσχερώς και με το παραπάνω και δεν έχει καμία ληξιπρόθεσμη απαίτηση, ώστε να ισχυρίζεται ότι εγώ αποφεύγω να τον πληρώσω. Τον καλώ λοιπόν να ανακαλέσει για την ψευδή του αυτή δήλωση, άλλως να αποδείξει ότι έχει ληξιπρόθεσμη αξίωση έναντι της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ που δεν του έχει καταβληθεί.

Ποτέ δεν κάλεσα τον κύριο Μάντζιο να παραιτηθεί από οικονομικές του αξιώσεις, όπως αυτός ισχυρίζεται, αλλά αντίθετα ο κύριος Μάντζιος είναι αυτός που θέλησε να υποκύψω στην παράλογη απαίτησή του και να του καταβάλω από τώρα (δηλαδή κατά τη λήξη της συνεργασίας μας) και πριν ακόμη λήξει το πρωτάθλημα το πριμ παραμονής της ομάδας στην SUPER LEAGUE 1, κόντρα στα μεταξύ μας εγγράφως συμφωνημένα.

Δεν ξέρω ποιος συμβούλεψε τον κύριο Μάντζιο να καταφερθεί και ρίξει λάσπη εναντίον μου, με τους άνω ψευδείς ισχυρισμούς του, αλλά αν κάποιος οφείλει να ανακαλέσει για τα λεγόμενά του, αυτός είναι ο κύριος Μάντζιος και όχι εγώ».