Βόλος – Λαμία 0-0: Όλα στο μηδέν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 21:26 Βόλος – Λαμία 0-0: Όλα στο μηδέν

ΝΠΣ Βόλος και ΠΑΣ Λαμία διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των playouts της Super League 1, μένοντας στην ισοπαλία χωρίς τέρματα (0-0).

Ουσιαστικά το ματς δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο και οι δύο ομάδες είχαν τους λόγους τους να διεκδικήσουν τη νίκη.

Οι μεν γηπεδούχοι για τα νέα σχήματα που δοκιμάζει ο προπονητής τους Στέφανος Ξηροφώτος κάνοντας σχέδια για τη νέα σεζόν και από την άλλοι οι φιλοξενούμενοι είχαν το κίνητρο του νέου προπονητή. Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι του 32χρονου Γιώργου Πετράκη στον πάγκο τους και στην Super League.

Είναι ο νεότερος τεχνικός (8/2/88) που κάθεται σε πάγκο ομάδας της Α’ Εθνικής, ενώ συγχρόνως αυτός και ο Γιάννης Πετράκης είναι οι μοναδικοί τεχνικοί, πατέρας και γιος που έχουν δουλέψει στη μεγάλη κατηγορία.

Ο αγώνας

Στα του αγώνα, η σύνθεση της Λαμίας δεν προκάλεσε έκπληξη, αν εξαιρέσει κανείς ίσως τον Μανώλη Σάλιακα που βρήκε θέση στην αρχική 11αδα και ήταν ο παίκτης με τις περισσότερες τελικές. Χωρίς Μπιανκόνι, Τιρόνε (τραυματίες) και Βασιλόγιαννη (τιμωρημένος) η χρησιμοποίηση του Σασί θα σημειώναμε ότι ήταν αναμενόμενη στην κορυφή, με τους Αραβίδη και Καραμάνο να μένουν στον πάγκο για το β’ μέρος.

Χωρίς συγκινήσεις κύλησε το α’ μέρος. Η καλύτερη φάση σημειώθηκε στο 30’ με ωραίο σουτ του Μάντζη που δε βρήκε στόχο σε ένα ημίχρονο που ο Βόλος είχε μόλις δύο σουτ εντός εστίας. Μόλις ένα αντίστοιχα για τη Λαμία στο 45’+1 με τον Σάλιακα, ενέργεια που κοντράρισε και η μπάλα έφτασε εύκολα στα χέρια του Καραγκιόζη που υπερασπίστηκε την εστία του Βόλου.

Στην επανάληψη δε θα μπορούσαν να αλλάξουν πολλά πράγματα όσον αφορά την εικόνα του παιχνιδιού.

Οι αλλαγές που ακολούθησαν προσέφεραν και στις δύο ομάδες λίγη φρεσκάδα για να αντέξουν στη ζέστη και την καλοκαιρινή δοκιμασία, αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι γκολ θα έμπαινε είτε από στημένη φάση είτε από κάποιο συνταρακτικό λάθος των αμυνών.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε και μας έμεινε να μετρούμε τις κίτρινες του κ. Κατσικογιάννη πέντε τον αριθμό σε παίκτες της Λαμίας μέσα σε 15 και κάτι λεπτά!

Να αναφέρουμε για την ιστορία ότι και πάλι το πρώτο σουτ της Λαμίας το έκανε ο Σάλιακας στο 59’, ενώ μια καλή προσπάθεια του Βιγιάλμπα στο 64’ εξουδετέρωσε ο Τσοκάνης.

Οι συνθέσεις και οι αλλαγές:

Βόλος (Ξηροφώτος): Καραγκιόζης, Δημόπουλος (46’ Μπαλογιάννης), Διαμάντης, Φεράρι, Τσαούσης, Τσοκάνης, Μαξ, Γκουαροτσένα, Κυζιρίδης (53’ Ζοάο Ραφαέλ), Μουνίθ (80’ Γεντρισέκ), Μάντζης (92’ Μπάλλας).

Στον πάγκο: Γκαραβέλης, Κασές, Κορέλας, Μίτογλου.

Λαμία (Πετράκης): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Δημούτσος (45’+2 Νιάσε), Σάλιακας (85’ Μπουλούλης), Ρόμανιτς, Βιγιάλμπα (70’ Αραβίδης), Σασί (84’ Καραμάνος).

Στον πάγκο: Επασί, Ασίγκμπα, Μπαχανάκ, Τζανετόπουλος, Τσούκαλος.

Διαιτητές: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, Νικόλαος Πάγκαλος, Κωνσταντίνος Καλαμπόκης

4ος Διαιτητής: Γεώργιος Βρέσκας

Προσαρμοσμένη αναζήτηση