Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο τελικό Εφήβων της ΕΣΚΑΣΕ ο Έσπερος Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020 18:23 Στο τελικό Εφήβων της ΕΣΚΑΣΕ ο Έσπερος Λαμίας

Με σκορ 59-52 οι Έφηβοι του Έσπερου Λαμίας επικράτησαν της Χαλκίδας Β.Α. στο Κλειστό της Μαλεσίνας και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό με αντίπαλο τον Κάδμο Θηβών.

Όπως σημειώνει η διοίκηση του Λαμιώτικου συλλόγου, «Η ομάδα μας ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ είχε ήδη αναδεχθεί πρωταθλήτρια στον όμιλο της και έπρεπε να αποφασίσει αν θα συμμετάσχει στην τελική φάση των νοκ άουτ αγώνων.

Με γνώμονα την υγεία των αθλητών – μαθητών , σε συνεργασία με τους γονείς και τους προπονητές των ,παρόλη την πολύμηνη απουσία από αθλητικές δραστηριότητες, συναποφασίσαμε τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ,να δώσουμε την χαρά συμμετοχής στα παιδιά του ΕΦΗΒΙΚΟΥ τμήματος.

Χθες Σάββατο 4 Ιουλίου, αναμετρηθήκαμε στο ουδέτερο κλειστό γήπεδο της Μαλεσίνας, με αντίπαλο την ομάδα ΧΑΛΚΙΔΑ Β.Α.».

Και η ανακοίνωση συνεχίζει: «Θα θέλαμε να συγχαρούμε ταυτόχρονα τους αθλητές και προπονητές και των ΔΥΟ ομάδων ,  για τον αγωνιστικό ζήλο που επέδειξαν, δίνοντας τον καλύτερο τους αγωνιστικό εαυτό, στα πλαίσια του ‘’ευ αγωνίζεσθε’’. 

Ο τελικός που θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο 11 Ιουλίου, με αντίπαλο την ομάδα του ιστορικού ΚΑΔΜΟΥ ΘΗΒΑΣ, αποτελεί για μας ανεξάρτητου αποτελέσματος μόνον γιορτή  για τους αθλητές μας και καλούμαστε να το χαρούμε.

Εξάλλου  ο αθλητικός οργανισμός ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ , αναπτύσσοντας ισόρροπα και με όραμα ΟΛΑ τα τμήματα του, από των ακαδημιών  μέχρι των ΕΘΝΙΚΩΝ Πρωταθλημάτων, αναδεικνύει την αγάπη του για το άθλημα του basketball και δηλώνει ότι η ομάδα μας, δεν  έχει μόνον παρελθόν και παρόν …αλλά και μέλλον.»