Λαμία - ΑΕΛ: Όλα μηδέν στο ΔΑΚ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 08:12 Λαμία - ΑΕΛ: Όλα μηδέν στο ΔΑΚ

Λαμία και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 για την 6η αγωνιστική των playouts της Super League, σε έναν αγώνα με ελάχιστες ευκαιρίες και φτωχό θέαμα.

Σε μία αναμέτρηση με ελάχιστες καλές στιγμές και φτωχό θέαμα, η Λαμία με την ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 για την 6η αγωνιστική των playouts της Super League. Ένα αποτέλεσμα που δεν βόλεψε καμία εκ των δύο στην προσπάθεια για το καλύτερο δυνατόν πλασάρισμα στη βαθμολογία.

Η ΑΕΛ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και θέλησε να επιβάλλει το ρυθμό της. Ωστόσο, πέρα από δύο ευκαιρίες στο 13ο και στο 29ο λεπτό με τον Θανάση Παπάζογλου, οι "βυσσινί" δεν απείλησαν με αξιώσεις την εστία του Επασί. Από την άλλη πλευρά, η Λαμία παρουσίασε μία μέτρια εικόνα στα πρώτα 30 λεπτά της αναμέτρησης, με συνέπεια να μην δημιουργήσεις επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στα καρέ του Έγκμουντουρ Κρίστινσον.

Μετά το 35ο λεπτό οι Φθιώτες άρχιζαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, αλλά το σουτ του Ντάνι Μπεχαράνο στο 38' και η κεφαλιά του Γιάννη Σκόνδρα στο 44' δεν είχαν ευτυχή κατάληξη για τους γηπεδούχους. Αποτέλεσμα, οι δύο ομάδες ουσιαστικά να αλληλοεξουδετερωθούν και να πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλες 0-0, με highlight του πρώτου μέρους μία εντυπωσιακή προσπάθεια του Λάζαρ Ρόμανιτς μπροστά σε Μπέρτο - Σετσέροβιτς που δεν κατάληξε σε ευκαιρία.

Η εικόνα δεν άλλαξε σε μεγάλο βαθμό ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Oι δύο ομάδες απείλησαν κυρίως μέσω μακρινών σουτ ή στημένων φάσεων. Η Λαμία είχε δύο ευκαιρίες με Σκόνδρα (51') και Αραβίδη, αλλά ο Κρίστινσον είχε εύκολο έργο, ενώ στο μεσοδιάστημα το δυνατό σουτ του Φίλιπ για την ΑΕΛ, πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Επασί. Η πρώτη -ουσιαστικά- καλή στιγμή του δεύτερου μέρους ήταν μια όμορφη κεφαλιά του Λουκά Βύντρα που πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κρίστινσον.

Μετά το 65ο λεπτό, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα, με αποτέλεσμα να μην προκύψεις άλλες αξιόλογες φάσεις και το τελικό σφύριγμα να βρίσκει τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση