Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θρήνος στη Νίκη Βόλου για το θάνατο του νεαρού Βασίλη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 13:54 Θρήνος στη Νίκη Βόλου για το θάνατο του νεαρού Βασίλη

Δεύτερη απώλεια μέσα σε λιγότερο από έξι μήνες, μετρά ο σύνδεσμος φίλων της Νίκης Βόλου BLUE ANGELS 1994 "Βαγγέλης Κωστής".

Μετά το σοκ με την ξαφνική απώλεια έξω από το Νοσοκομείο του «Captain» Βαγγέλη Κωστή, ήρθε η είδηση του ξαφνικού θανάτου ενός ακόμη ένθερμου φίλου της Νίκης του 26χρονου Βασίλη το βράδυ της Δευτέρας μέσα στο σπίτι του.

Με μια φωτογραφία να κρατά το πανό της αγαπημένης του ομάδας, δίπλα από τη φωτογραφία του αδικοχαμένου Βαγγέλη, οι φίλοι της Νίκης αποχαιρετούν το δικό τους παιδί:

«Κάποιος μας κάνει πλάκα φέτος...

Οι λέξεις βγαίνουν με δυσκολία, ένα παιδί από τα λίγα. Οι εκδρομές μαζί σου αμέτρητες και τα ταξίδια με τη Νικάρα μας και το σύνδεσμο πολλά. Τώρα που έφυγες για ψηλά, να πας να βρείς τον Βαγγελάρα να τα λέτε και να καμαρώνετε για τη Νικάρα μας από εκεί ψηλά!

Μπιλάρα δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ!!!

BLUE ANGELS 1994 "Βαγγέλης Κωστής"»

Ο θάνατος  και ο πόνος όμως χρώμα δεν κοιτά και η ανακοίνωση των «άσπονδων φίλων» «Austrian Boys» του Ολυμπιακού Βόλου συγκινούν: «Άλλο ένα παλικάρι έφυγε για το πέταλο των ουρανών. Μπιλάρα καλό ταξίδι και να τραγουδάς από εκεί ψηλά για την καψούρα σου! Συλλυπητήρια στους συνοπαδούς του και στην οικογένεια του! Ο θάνατος χρώμα δεν κοιτά…».

Δείτε και ένα βίντεο που κοινοποίησαν οι BLUE ANGELS 1994 "Βαγγέλης Κωστής" με τους Βαγγέλη και Βασίλη να δίνουν τον παλμό για τα συνθήματα: