ΠΑΣ Λαμία: Οι «20» της Τρίπολης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020 13:31 ΠΑΣ Λαμία: Οι «20» της Τρίπολης

Με τον αγώνα στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης (Σάββατο 18/7 στις 19:15) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των play out του πρωταθλήματος, ολοκληρώνεται μία ακόμη σεζόν στη Super League (2019-2020) για τον ΠΑΣ Λαμία.

Ο Γιώργος Πετράκης ανακοίνωσε την 20αδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, που ουσιαστικά είναι αδιάφορο βαθμολογικά για τους «κυανόλευκους» που μπορούν μόνο να διεκδικήσουν μία παραπάνω θέση στο σχετικό πίνακα. Εντούτοις για το νεαρό τεχνικό αποτελεί μια πρόκληση για την επίτευξη της πρώτης του νίκης σε πάγκο Super League ή αν θέλετε να τερματίσει αήττητος τη σεζόν, έστω και σε επίπεδο play out.

Η 20αδα περιλαμβάνει και τους τρεις τερματοφύλακες με Κατσίκα και όχι Κάχριμαν που δεν υπολογίζεται. Στη Λαμία έμειναν επίσης άλλοι οκτώ ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή:

Θεοδωρόπουλος, Επασί, Κατσίκας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βάντερσον, Μπάχανακ, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Μπιανκόνι, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Σασί, Νικολόπουλος, Αραβίδης και Τσούκαλος.

Απέναντί τους θα βρουν τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές:

Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Τασουλής, Παναγιώτου, Κώτσιρας, Αντζουλάς, Κάρδαρης, Ζορμπάς, Χριστόπουλος, Alagbe, Borja Fernandez, Bellocq, Τζίμας, Riera, Κανελλόπουλος, Sito, Μιχόπουλος, Regis, Barrales, Ali Baba.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση