Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στις 3 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία του ΑΠΟ Αταλάντη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 09:51 Στις 3 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία του ΑΠΟ Αταλάντη

Δύο μετεγγραφές και κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ...

Την απόκτηση των ποδοσφαιριστών, Βησσαρίων Ντάλταρη από τον Γ.Σ. Αργυρούπολης και του Άγγελου Φλέσσα από την Α.Ε.Ν. Κρίκελλο, ανακοίνωσε ο Α.Π.Ο. ''ΑΤΑΛΑΝΤΗ'', ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Η έναρξη της προετοιμασίας έχει ορισθεί για την Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 και ώρα 18:00 στο γήπεδο Αταλάντης και μέχρι τότε η διοίκηση σε συνεργασία ε τον προπονητή Μάκη Ζαχαρόπουλο, κάνει τις καλύτερες δυνατές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώθηκε επίσης η ανανέωση της συνεργασίας με τον Μίλτο Γιοβά ο οποίος ήταν στο περσινό ρόστερ και βοήθησε σημαντικά την ομάδα στην αξιόλογη πορεία και παραμονής της στην κατηγορία. Επιπλέον επιστρέφει ένας τους ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ο Χρήστος Μπαρτζουλιάνος μετά τον δανεισμό του στην Δάφνη Λιβανατών και την απόκτηση εμπειριών και συμμετοχών στη Α΄ Ερασιτεχνική κατηγορία της Φθιώτιδας.

«Οι επαφές των διοικούντων συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό για την απόκτηση και των υπολοίπων παιχτών που βρίσκονται στο στόχαστρο της ομάδας», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΑΠΟ Αταλάντη.