Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τένις: Μεγάλες επιτυχίες για τον ΦΟΑ στο 3ο Εθνικό Πρωτάθλημα Ε2 2020

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 10:02 Τένις: Μεγάλες επιτυχίες για τον ΦΟΑ στο 3ο Εθνικό Πρωτάθλημα Ε2 2020

Φαίνεται ότι το lockdown των δύσκολων ημερών που περάσαμε και περνάμε με τον Covid-19 δεν επηρέασε ούτε στο ελάχιστο τους αθλητές και αθλήτριες του ομίλου μας.

Με την έναρξη των προπονήσεων και πάντα υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας Στέλιου Μπικάκη δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν καλύτερα αποτελέσματα για τον όμιλό μας. Από την Πέμπτη 22 Ιουλίου έως και Σάββατο 24 Ιουλίου ο ΦΘΙΩΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ διοργάνωσε το 3ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε2 με κατηγορίες Αγόρια-Κορίτσια 12 16.

Ο Χριστόφορος Μανόπουλος κατέλαβε την 1η θέση στα μονά και διπλά στην κατηγορία Αγόρια 16.

Η Βασιλική Τρίγκα κατέλαβε την 1η θέση στα μονά στην κατηγορία Κορίτσια 16 και την 2η θέση στα διπλά στην ίδια κατηγορία, με συμπαίκτρια την αθλήτρια του ομίλου μας Ευαγγελία Χαντζή.

Την 8η θέση στα μονά στην κατηγορία Κορίτσια 16 κατέλαβε η Ευαγγελία Χαντζή

Ο Νίκος Γαβριήλ αγωνίσθηκε στο αντίστοιχο Ε2 στην Αλεξανδρούπολη στην κατηγορία Αγόρια 14 και κατέλαβε στα μονά την 3η θέση ενώ στα διπλά κατέλαβε την 2η θέση.

Ο Νίκος Μανόπουλος στην κατηγορία Αγόρια 18 και στο 2ο Ε1 στην Γλυφάδα έχασε δύσκολα στον γύρω των 32 στα μονά ενώ στα διπλά κατέλαβε την 8η θέση.

Αναμενόμενες εκπλήξεις είχαμε για τους νεοφώτιστους αθλητές μας Στέλιο Τρίγκα και Χρήστο Χαντζή. Τα αγόρια ενώ ανήκουν στην κατηγορία των 10 έχοντας δικαίωμα να αγωνισθούν στην κατηγορία των 12 και λαμβάνοντας μέρος στο 1ο επίσημο πρωτάθλημα juniors, κέρδισαν τον 1ο γύρο και έχασαν και οι δυο στην 16αδα ενώ μαζί στα διπλά κατέλαβαν στην 8η θέση.

Αυτό το πρωτάθλημα είχε ιδιαιτερότητες μιας και βάσει του πρωτοκόλλου δεν υπήρξαν θεατές και η διοργάνωσή του είχε σκοπό την προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών για το επερχόμενο Πανελλήνιο πρωτάθλημα το οποίο θα ξεκινήσει από τις 30 Ιουλίου και θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στην Αθήνα.

Οι αθλητές-τριες του ομίλου μας συνεχίζουν πυρετωδώς την προετοιμασία, μιας και όλοι θα λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

ΤΟΥΣ ΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ