Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία προς Πανουργιά Παπαϊωάννου: «Είσαι ο αναμορφωτής της ομάδας»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 10:02 Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία προς Πανουργιά Παπαϊωάννου: «Είσαι ο αναμορφωτής της ομάδας»

Έκκληση προς το μεγαλομέτοχο να συνεχίσει την προσπάθειά του…

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη μεταξύ των μελών του Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (3/8) αμέσως μετά την ανακοίνωση αποχώρησης από την ΠΑΕ του μεγαλομετόχου Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Την απόφαση του ΔΣ κοινοποίησαν λίγο αργότερα μέσω του παρακάτω δελτίου τύπου:

«Ο Ερασιτέχνης Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 αντιμετωπίζει με μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπο του Πανουργιά Παπαϊωάννου αλλά και ανησυχία, τη δήλωση - επιθυμία του μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδος, να παραχωρήσει τις μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964.

Η πολύτιμη και ανεξίτηλη προσφορά του στην ομάδα μας, την οποία οδήγησε στα σαλόνια της Superleague με σταθερά βήματα και ανοδική πορεία, κερδίζοντας την καταξίωση και τον σεβασμό όλων και αναδεικνύοντας τη δυναμική του επαρχιακού ποδοσφαίρου είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη.

Κατανοούμε και σεβόμαστε απόλυτα τους λόγους που τον οδηγούν σε μια τέτοια ανακοίνωση, δεδομένων των πολλαπλών υποχρεώσεων και της πολύχρονης δοκιμασίας του, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι πάντα με σεβασμό στο πρόσωπο του, να του ζητήσουμε να την επανεξετάσει. Είναι ο αναμορφωτής της ομάδας μας, το όνομά του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της και επιθυμία όλων είναι αυτό να συνεχιστεί !!

Ταυτόχρονα καλούμε κάθε αρμόδιο για το ποδόσφαιρο ή μη, από τον πρώτο πολίτη της χώρας ως τον τελευταίο φίλαθλο να υποστηρίξουν ενεργά και με κάθε τρόπο την προσπάθεια των επαρχιακών Συλλόγων και των υγιών δυνάμεων και παραγόντων του Ελληνικού ποδοσφαίρου για να κερδίσει το λαοφιλές άθλημα τη θέση που του αξίζει στη συνείδηση όλων.»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση