Προβυδάκης και Σαραμαντάς στην «πρώτη» του ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 09:53 Προβυδάκης και Σαραμαντάς στην «πρώτη» του ΠΑΣ Λαμία

Ανανέωσε και ο Βύντρα - Ολοκληρώθηκαν τα εργομετρικά…

Τα αποκαλυπτήρια για τη νέα σεζόν, θα πραγματοποιήσει σήμερα Παρασκευή 7 Αυγούστου στο ΔΑΚΛ (19:00'), ο ΠΑΣ Λαμία.

Στο πλαίσιο του χτισίματος του ρόστερ οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν χθες δύο ακόμη μετεγγραφές και συγκεκριμένα τον 28χρονο αμυντικό Γιώργο Σαραμαντά και τον 25χρονο επίσης αμυντικό Κωνσταντίνο Προβυδάκη.

Ο πρώτος πιο γνωστός στους Λαμιώτες φιλάθλους, τα τελευταία τρία χρόνια φορούσε την φανέλα του Πανιωνίου στη Super League 1, καταγράφοντας συνολικά 81 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή και Πανηλειακό.

Ο Κωνσταντίνος Προβυδάκης πέρυσι φόρεσε την φανέλα του Εργοτέλη στη Super League 2, καταγράφοντας 19 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο,  έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε παίζοντας για τις ακαδημίες του Ηροδότου και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα του Ηρακλείου, σημειώνοντας 20 συμμετοχές. Όταν αποχώρησε από τον Ηρόδοτο, φόρεσε τη φανέλα του Ερμή Ζωνιανών και έπειτα επέστρεψε στον Ηρόδοτο, για να αποχωρήσει λίγο αργότερα για την ομάδα του Εργοτέλη.

Ανανέωσε ο Βύντρα

Το ρόστερ όμως δε φτιάχνεται μόνο από μετεγγραφές, αλλά θέλει και την παραμονή βασικών παικτών. Έτσι το βράδυ της Πέμπτης ο ΠΑΣ Λαμία ανακοίνωσε την παραμονή στην ομάδα του πολύπειρου αμυντικού Λουκά Βύντρα.

Ο 39χρονος αμυντικός που βρίσκεται στην Λαμία από τον Ιούλιο του 2019 είχε συνολικά 33 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Τα εργομετρικά

Ευχάριστα είναι τα νέα και από τις εργομετρικές εξετάσεις που υποβλήθηκαν την Πέμπτη οι παίκτες του ΠΑΣ Λαμία ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Τα τεστ πραγματοποιήθηκαν στο γυμναστήριο HOME από τον Εργοφυσιολόγο, Δρακογιαννόπουλο Νικόλαο και τους συνεργάτες του.

Οι εξετάσεις ξεκίνησαν το πρωί και ολοκληρώθηκαν το απόγευμα με τους ποδοσφαιριστές να περνούν ανά γκρουπ τα τεστ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση