Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κοντά στον ΠΑΣ Λαμία ο Δήμαρχος Θύμιος Καραΐσκος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020 09:47 Κοντά στον ΠΑΣ Λαμία ο Δήμαρχος Θύμιος Καραΐσκος

Πρώτο φιλικό και 1-1 με Παναιτωλικό…

Στο Καρπενήσι βρέθηκε την Τετάρτη 19 Αυγούστου ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος προκειμένου να εμψυχώσει και να εκδηλώσει γενικά τη στήριξη του στην ομάδα της πόλης του.

Τον κ. Καραΐσκο συνόδευε ο Πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Ποντίκας.

Ο κ. Καραΐσκος μίλησε στους παίκτες και στα μέλη του ΔΣ πριν το πρώτο φιλικό με τον Παναιτωλικό, δίνοντας ευχές για τη νέα χρονιά και δηλώνοντας την έμπρακτη στήριξη του Δήμου στην προσπάθεια που γίνεται από όλους στην πρώτη ομάδα της πόλης.

Η ομιλία του Δημάρχου:

«Ήρθαμε εδώ σήμερα, εκπροσωπώντας τους δημότες του Δήμου Λαμιέων, στον τόπο που γίνεται η προετοιμασία της ομάδας της Λαμίας, να δηλώσουμε την έμπρακτη στήριξη στις προσπάθειες που γίνονται από όλους σας, με επικεφαλής το μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου, τον πρόεδρο και την υπόλοιπη διοίκηση της ομάδας, όλους τους παράγοντες, το προπονητικό τιμ και όλους εσάς. Η ομάδα της Λαμίας, αποτελεί την σημαία της πόλης μας, το καύχημα της και είναι αυτή που μέχρι σήμερα μας έχει κάνει περήφανους με την πορεία και τις διακρίσεις της.

Είναι αυτονόητο να στηρίζουμε την πρώτη ομάδα της Λαμίας και τις προσπάθειες όλων σας. Και επειδή η προσπάθεια αυτή έχει ονοματεπώνυμο και γίνεται από ανθρώπους, θέλω να γνωρίζετε ότι όλοι σας έχετε την δημοτική αρχή και το Δήμο δίπλα σας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά σας μέχρι σήμερα στον τόπο μας και τα όσα προσφέρατε με την πορεία σας μέχρι σήμερα, και είμαι σίγουρος ότι η καλή πορεία αυτή θα συνεχιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, συνεχίζοντας να προσφέρετε χαρές και περηφάνια σε όλους μας.

Καλή αρχή και καλή χρονιά στην ομάδα και καλή πορεία στο πρωτάθλημα.»

Ισοπαλία στο πρώτο φιλικό

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναιτωλικό που έγινε στο Καρπενήσι στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Η ομάδα του Παναιτωλικού προηγήθηκε στο σκορ στο 37’ με σουτ του Ντάλσιο ενώ στο 51’, η ομάδα της Λαμίας ισοφάρισε σε 1-1 όταν ο Νικολόπουλος μπήκε στην  περιοχή, έβγαλε την σέντρα και ο Λιάβας έβαλε το πόδι του και άθελά του έστειλε τη μπάλα στην εστία του Κνετ.

Ο Γιώργος Πετράκης χρησιμοποίησε όλους τους παίχτες τους οποίους είχε στη διάθεσή του και παρέταξε δυο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε μέρος βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια.

Στο πρώτο μέρος αγωνίστηκαν οι: Επασί, Προβυδάκης, Μπαχανάκ, Τζανετόπουλος, Τρόμπουλος, Κωστίκας, Μπουλούλης, Καραμάνος, Αντέτζο, Μπλάνκο και Βασιλόγιαννης.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Θεοδωρόπουλος, Σαραμαντάς, Βύντρα, Ζιούλης, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Νιασέ, Ρόμανιτς, Βιγιάλμπα, Τσούκαλος και Νικολόπουλος.