Με Αμερικανίδα πασαδόρο στη Volleyleague ο ΑΟ Λαμίας 2013

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020 09:28 Με Αμερικανίδα πασαδόρο στη Volleyleague ο ΑΟ Λαμίας 2013

Απέκτησε την νεαρή αλλά ήδη με πολλές εμπειρίες και διακρίσεις Jaimeson Tierra Lee.

Την ανακοίνωση της 22χρονης αμερικανίδας Jaimeson Tierra Lee, ανακοίνωσε η διοίκηση του ΑΟ Λαμίας 2013.

Η νεαρή αθλήτρια αγωνίζεται έχει γεννηθεί στο Austin του Τέξας ,από αθλητική οικογένεια, κόρη της Vernoica και του Carmelo Lee (η μητέρα έπαιζε βόλεϊ στο Long Beach State ενώ ο πατέρας έπαιξε μπάσκετ), έχει ύψος 1,79 μ. και αγωνίζεται στην θέση του πασαδόρου.

Αν και μόλις 22 ετών έχει αρκετές διακρίσεις στο βιογραφικό της και αναμένεται να δώσει επιπλέον ποιότητα στο παιχνίδι του Λαμιώτικου σωματείου.

Ειδικότερα:

Το 2016 ως πρωτοεμφανιζόμενη στο Πανεπιστήμιο George Washington σε 62 σετ σε 22 αγώνες στην πρώτη σεζόν ... 2 η στις assist της ομάδας.

Το 2017 ως δευτεροετής φοιτήτρια εμφανίστηκε σε 114 σετ πάνω από 30 αγώνες ... τερματίζοντας 1η σε assist και 1η σε άσους.

Το 2018 σε 92 σετ σε 23 αγώνες και ήταν πρώτος πασαδόρος της ομάδας της, … τερματίζοντας ως MVP, 1η σε assist, 2η σε πόντους, 2η σε μπλοκ, ενώ προσκλήθηκε στην Εθνικής Ομάδας Κολλεγίων.

Τέλος το 2019 σε 100 σετ πάνω από 29 αγώνες… τερμάτισε στις πέντε πρώτες καλύτερες αθλήτριες βόλεϊ όλων των ομάδων σε τέσσερις κατηγορίες: 1 η σε assist, 2 η σε πόντους, 3 η σε μπλοκ και άσους … Ψηφίστηκε Παίκτρια της Εβδομάδας και της Αποικίας.

Σε δηλώσεις που έκανε μετά από την ανακοίνωση της μεταγραφής της είπε: «Είμαι ενθουσιασμένη που ήρθα να παίξω στην Ελλάδα και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει όσο ψηλότερα μπορεί. Ευχαριστώ τον προπονητή μου και την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, που μου δίνει δύναμη να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου να γίνουμε ανταγωνιστικοί στο δύσκολο πρωτάθλημα της ελληνικής Volleyleague και να πετύχουμε την του στόχους μας».

«Το Δ.Σ. του Α. Ο. Λαμίας 2013 καλωσορίζει την Lee στην οικογένειά του και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση