Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεγάλο Τρέξιμο Νίκης: Θερμοπύλες - Πλαταιές - Μαραθώνας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020 18:17 Μεγάλο Τρέξιμο Νίκης: Θερμοπύλες - Πλαταιές - Μαραθώνας

Διαβάστε το κάλεσμα του Ελληνικού Ομίλου Τριάθλου και Αθλημάτων Μεγάλης Διάρκειας «Ο ΕΥΧΙΔΑΣ» για το Μεγάλο Τρέξιμο Νίκης (GRV- GREAT RUN VICTORY) που θα ενώσει τις περιοχές όπου διεξήχθησαν τρεις από τις σπουδαιότερες μάχες της Αρχαίας Ελλάδας, Θερμοπύλες Πλαταίες και Μαραθώνα και θα διεξαχθεί 28 με 30 Αυγούστου σε τρία ΕΤΑΠ.

«Ελάτε να ζήσουμε ένα απίστευτο δρομικό ταξίδι, στις ιστορικές περιοχές της Στερεάς Ελλάδας. Ελάτε να αποδώσουμε φόρο τιμής και μνήμης στις μεγάλες μάχες που καθόρισαν το μέλλον της Ευρώπης. Μαραθώνας- Θερμοπύλες- Πλαταιές.

Η ομάδα "Ευχίδας" θέλοντας να τιμήσει τις μεγάλες μάχες Θα πραγματοποιήσει ένα δρομικό ταξίδι, τιμής ένεκεν, ενώνοντας τα πεδία των τριών ιστορικών μαχών. Θα πραγματοποιηθεί 28-29-30 Αυγούστου 2020, με μία μικρή ομάδα αθλητών. Θα ξεκινήσει από την Μαλεσίνα Βοιωτίας με κατεύθυνση τις Θερμοπύλες, εν συνεχεία τις Πλαταιές και Θα καταλήξει στον Μαραθώνα. Η προσπάθεια θα είναι τριήμερη και Θα περιλαμβάνει 3 ΕΤΑΠ.

Το 1 ο ΕΤΑΠ καταλήγει στο Πολύδροσο, το 2ο στις Πλαταιές και το 3ο στον Μαραθώνα. Το σύνολο των χιλιομέτρων που Θα τρέξουν οι αθλητές είναι περίπου 300 χλμ

Ευχαριστούμε τούς δρομείς Μαλεσίνας, Θήβας, τον συλλόγου "Τελμησσος", τον δήμο Λοκρών και Θηβαίων, και τους υπόλοιπους που εντωμεταξύ Θα βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή και Θα τους αναφέρουμε αργότερα.

Ένα μεγάλο υπέροχο δρομικό ταξίδι στην ιστορία και στις μεγάλες μάχες.»