Παναθηναϊκός - Λαμία ζωντανά μόλις με 0,10 €!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020 08:05 Παναθηναϊκός - Λαμία ζωντανά μόλις με 0,10 €!

Από το paotv.gr και την ψηφιακή πλατφόρμα που θα εφαρμόσει φέτος το «τριφύλλι»…

Για πρώτη φορά από την ημέρα έναρξης της λειτουργίας του, το ΠαναθηναϊκόςTV θα δοκιμάσει το σύστημα PayPerView για το φιλικό με τη Λαμία, έναντι του ποσού των 0,10 ευρώ.

Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για τις 18:30 του Σαββάτου στο «Γ.Καλαφάτης» και θα υπάρξει κανονικά αναμετάδοση από το CosmoteSport 1 HD.

Ωστόσο, για όσους δεν είναι συνδρομητές της CosmoteTV, θα μπορούν να ενεργοποιήσουν το σύστημα PayPerView στο paotv.gr, για να παρακολουθήσουν μέσω της πλατφόρμας του ΠαναθηναϊκόςTV το παιχνίδι.

Η χρέωση θα είναι συμβολική στα 0,10 ευρώ και ο συνδρομητής θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να μπει στο paotv.gr και να συμπληρώσει τα απαραίτητα στοιχεία με πληρωμή μέσω της Viva.

*Tο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ TV, μέσω της εφαρμογής Pay Per View, σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε το περιεχόμενο ή τη ζωντανή μετάδοση αγώνα που θέλετε να παρακολουθήσετε σε προνομιακή τιμή και δίχως την παραμικρή δέσμευση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός δίνει το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 18:30 το τρίτο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τη Λαμία στο «Γ. Καλαφάτης». Ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από το «Παναθηναϊκός TV» μέσα από το paotv.gr, με τηλεοπτική αναμετάδοση από το CosmoteSport 1.

Πλέον το «Παναθηναϊκός TV» περνάει στην επόμενη φάση του. Προκειμένου να εξοικειωθούν οι φίλαθλοι με το σύστημα χρέωσης pay per view, το φιλικό παιχνίδι με τη Λαμία θα έχει συμβολική χρέωση 0,10 € στους χρήστες του paotv.gr. Πιο συγκεκριμένα πατώντας εδώ μπαίνετε στη σελίδα όπου συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία και μέσω της Viva κάνετε την πληρωμή των 0,10 ευρώ. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να κάνετε τη διαδικασία και στη συνέχεια όταν φτάσει η στιγμή που θέλετε να παρακολουθήσετε τη μετάδοση του αγώνα, συνδέεστε στο paotv.gr και πλέον βλέπετε το παιχνίδι».

Πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση