Φιλική νίκη της Λαμίας κόντρα στον Παναθηναϊκό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020 08:35 Φιλική νίκη της Λαμίας κόντρα στον Παναθηναϊκό

Σκόρερ ο νεαρός Κωστίκας με πέναλτι…

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η Λαμία στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε το απόγευμα του Σαβββάτου (29/8) με τον Παναθηναϊκό στο προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού» στο Κορωπί.

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη επικράτηε με 0-1 χάρη σε πέναλτυ του νεαρού Κωστίκα στο 85', ωστόσο είχε πολλές καλές στιγμές για γκολ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι είχε συνοχή στο παιχνίδι της και καλή κάλυψη των θέσεων όταν ο αντίπαλος επιτίθονταν. Η υπόθεση γκολ βέβαια θέλει ακόμη αρκετή δουλειά.

Στο πρώτο μέρος οι «κυανόλευκοι» απείλησαν σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις με τη φάση στο 8’ να χαρακτηρίζεται κλασική σε τετ α τετ του Καραμάνου με το Διούδη και πλασέ του πρώτου που έβγαλε προ τη γραμμής ο Βέλεθ (ο επιθετικός της Λαμίας πλάσαρε ωραία το διεθνή τερματοφύλακα των πρασίνων).

Σε αυτό το πρώτο μέρος είναι χαρακτηριστικό ότι ο Παναθηναϊκός είχε την πρώτη τελική στο 43’ (σε στημένη φάση με τον Καρλίτος) και ουσιαστικά απείλησε μόλις στο 45’+ όταν ο Αντέτζο πρόλαβε να βάλει την προβολή στον επελαύνοντα Αγιούμπ.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ρόμανιτς έφυγε στην αντεπίθεση πρόλαβε και την έξοδο του Διούδη, όχι όμως και τον Αθανασακόπουλο που έκοψε την μπάλα ενώ ο Σέρβος έφευγε μόνος με το τέρμα!

Και στην επανάληψη η Λαμία ήταν καλύτερη χάνοντας κλασική ευκαιρία στο 50’ σε εξαιρετικό γύρισμα του Νιάσε (καλύτερος παίκτης όσο έπαιξε) και πλασέ με τη μία του Βιγιάλμπα που έβγαλε δύσκολα με τα πόδια ο Διούδης.

Μετά από μία ώρα παιχνιδιού και τις πολλές αλλαγές και για τις δύο ομάδες δεν υπήρξε ρυθμός, όμως και πάλι η Λαμία ήταν πιο επικίνδυνη στο γήπεδο κυρίως στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές η έμπνευση του Τσούκαλου να περάσει με τακουνάκι στην αντίπαλη περιοχή, έφερε το χέρι του Καραγιάννη και το πέναλτι για τους φιλοξενούμενους. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Κωστίκας γράφοντας το 0-1.

Όπως και στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν επικίνδυνος στις καθυστερήσεις με τον Εμμανουηλίδη στο 92’ να πλασάρει από κοντά άουτ.

Λαμία (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Σκόνδρας (57’ Προβυδάκης), Σαραμαντάς, Βύντρα (57’ Τζανετόπουλος), Αντέτζο (81’ Τζιούλης), Νιάσε (57’ Μπουλούλης), Μπεχαράνο (81’ Τρουμπούλος), Βασιλόγιαννης (81’ Τσούκαλος), Βιγιάλμπα (72’ Κωστίκας), Ρόμανιτς (72’ Νικολόπουλος), Καραμάνος (81’ Βλαχομήτρος)

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση