ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020 16:57 ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας (φωτο Intime)

Είναι οριστικό. Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα διεξαχθεί τελικά ο “ταλαιπωρημένος” φετινός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Επιτέλους… ορίστηκε ημέρα και έδρα για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και όλα δείχνουν πως θα έχουμε “σέντρα”. ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα “μονομαχήσουν” στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, στον “μεγάλο” αγώνα του θεσμού.

Η Ελληνική Αστυνομία ενημέρωσε την ΕΠΟ πως αδυνατεί να αναλάβει την ευθύνη για τη Ριζούπολη, παρά το γεγονός ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών! Έτσι, η ΕΠΟ ενεργοποίησε την εναλλακτική λύση του Πανθεσσαλικού.

“Ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2019-2020 μεταξύ των ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., σύμφωνα με την από 42/31.08.2020 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., θα διεξαχθεί τo Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» Βόλου με ώρα έναρξης 21:00.” αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση