Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΑΠΟ Αταλάντη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 20:14 Έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΑΠΟ Αταλάντη

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020…

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Ο. "ΑΤΑΛΑΝΤΗ", λαμβάνοντας υπ' όψη τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί ως προς την διαβίωση των ερασιτεχνικών σωματείων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, με απόφαση του και σύμφωνα με το άρθρο 16 παράγραφος 1 του καταστατικού του καλεί τα μέλη του σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, η οποία Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Αταλάντης με τα παρακάτω Θέματα Ημερήσιας Διάταξης :

1. Οικονομικός Προϋπολογισμός έτους 2021 (1/1/2021 έως 31/12/2021).

2. Η μελλοντική πορεία του Συλλόγου, με βάση την δυσμενή κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου λόγω των μέτρων της πανδημίας και την μη ύπαρξη στήριξης από τους αρμόδιους φορείς.

Σε περίπτωση μη υπάρξεως απαρτίας, η Γ.Σ. Θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα, στον ίδιο χώρο και ώρα 19:30 με τα ίδια Θέματα ημερήσιας διάταξης.

Το Δ.Σ. καλεί όλους τους φίλους του Α.Π.Ο. "ΑΤΑΛΑΝΤΗ", να δώσουν το παρόν και όλοι μαζί να συζητήσουμε προς εξεύρεση λύσεων, στηρίζοντας την ομάδα της πόλης μας, στους δύσκολους αυτούς καιρούς που διανύουμε».