Super League: Αυλαία στο «Αθανάσιος Διάκος» με Λαμία - Βόλος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 10:17 Super League: Αυλαία στο «Αθανάσιος Διάκος» με Λαμία - Βόλος

Για την 4η αγωνιστική...

ΠΑΣ Λαμία - ΝΠΣ Βόλος απόψε (5/10) στις 19:30 στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» στο παιχνίδι που κλείνει την 4η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν την Κυριακή την προετοιμασία τους και εμφανίζονται πανέτοιμοι να κάνουν το καινούριο ξεκίνημα με το Βόλο, η ομάδα που είναι το… γούρι τους.

Για όσους δε θυμούνται ο ΠΑΣ Λαμία κόντρα στο Βόλο είχε κατορθώσει πέρυσι να κάνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερις ισοπαλίες (στο ΔΑΚΛ), αλλά και τέσσερις ήττες. Στις 4 Νοεμβρίου 2019 με ένα γκολ του Τουράμ στο 80’ οι «κυανόλευκοι» είχαν σπάσει τη γκίνια και ξεκινούσαν να γράφουν.

Ας ελπίσουμε το ίδιο να επαναληφθεί και σήμερα. Άλλωστε από εκείνη τη 18αδα στο ρόστερ υπάρχουν οι 11 εκ των οποίων οι 9 είναι στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Πετράκης (έχουν μείνει εκτός οι Ρόμανιτς και Ασίγκμπα).

Συγκεκριμένα στην 20αδα είναι οι:

Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Γιούγκα, Βύντρα, Μπάχανακ, Σαραμαντάς, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Χατζηστραβός, Μπουλούλης, Μπιανκόνι, Βιγιάλμπα, Καραμάνος, Αραμπούλι, Ντέλετιτς.

Ο τελευταίος «άρτι αφιχθείς» από την ΑΕΚ πήρε το νούμερο 70 στη φανέλα.

Μάλιστα μετά την ανακοίνωση της ΑΕΚ για την παραχώρησή του, ανακοινώθηκε και από την ΠΑΕ Λαμία φορώντας τη φανέλα με τον «Αθανάσιο Διάκο».

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 26χρονο (14/10/1993) Σέρβο επιθετικό, Μίλος Ντέλετιτς με την μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ, έως το καλοκαίρι του 2021.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση