Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣ Λαμία - Βόλος 1-2: Ούτε τώρα βαθμός (βίντεο)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 22:54 ΠΑΣ Λαμία - Βόλος 1-2: Ούτε τώρα βαθμός (βίντεο)

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής η Λαμία φιλοξένησε στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος» το Βόλο.

Το τελικό 1-2 δεν αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα του παιχνιδιού, καθώς οι γηπεδούχοι μετά από ένα άτολμο πρώτο ημίχρονο διεκδίκησαν με αξιώσεις στην επανάληψη ακόμη και τη νίκη. Ωστόσο, οι αδυναμίες κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι ήταν φανερές, ενώ σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια σε μέτρια ημέρα βρέθηκε και η άμυνα με δύο γκολ δώρα στους φιλοξενούμενους.

Κάπως έτσι η νέα ήττα, 4η σε ισάριθμα παιχνίδια, ήρθε για να βυθίσει φυσιολογικά ακόμη περισσότερο τους «κυανόλευκους» στο βαθμολογικό πίνακα καθώς παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό.

Το παιχνίδι

Προβληματική η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου για τη Λαμιώτικη ομάδα που κέρδισε δύο πέναλτι, εκτέλεσε τελικά το ένα χωρίς να βρει γκολ!

Αντίθετα ο Βόλος που ξεκίνησε καλύτερα, εκμεταλλεύτηκε στο 24’ με το Δουβίκα λάθος στην άμυνα, ο οποίος με ωραίο διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ (0-1).

Το 0-1 από το Βόλο:

Η Λαμία που ζήτησε πέναλτι στο 32’ σε ανατροπή του Βασιλόγιαννη από τον Τέκιο. Με τη συμβολή του VAR όμως ο διαιτητής Παπαδόπουλος πήρε την απόφασή του πίσω και έδωσε φάουλ εκτός περιοχής που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Το πέναλτι που δε δόθηκε:

Η «εσχάτη των ποινών» ωστόσο καταλογίστηκε λίγα λεπτά αργότερα σε βάρος του Βόλου, στο 44’ όταν ο Κολόμπο έκανε χέρι στην περιοχή. Το εκτέλεσε ο σπεσιαλίστας Μπιανκόνι αλλά μπλόκαρε ο Γκαραβέλης δίνοντας το δικαίωμα στην ομάδα του να πάει με μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια.

Το χαμένο πέναλτι του Μπιανκόνι:

Το θετικό για τη Λαμία ήταν ότι μέσα σε τρία λεπτά από την έναρξη της επανάληψης βρήκε τρόπο να ισοφαρίσει. Ήταν η ενέργεια του Χατζηστραβού από δεξιά που κατάφερε να κρατήσει στην κατοχή του την μπάλα και να δώσει έτοιμο γκολ στον Μπιανκόνι ο οποίος χρήστηκε σκόρερ (1-1).

Το 1-1 για τη Λαμία:

Σε αυτό το δεύτερο ημίχρονο έκανε το ντεμπούτο του λίγες ημέρες μετά τη μετεγγραφή του ο Μίλος Ντέλετιτς που αποκτήθηκε ως δανεικός από την ΑΕΚ. Ο Σέρβος δεν είχε συμμετοχή στο γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο η είσοδός του βοήθησε στη δημιουργία του παιχνιδιού και ανέβασε την ψυχολογία σε συνδυασμό βέβαια με το γκολ που ήρθε σε καθοριστικό χρονικό σημείο.

Όλα αυτά μέχρι το 64’ όμως, καθώς η αδιαπέραστη σε άλλα παιχνίδια άμυνα της Λαμίας έκανε ένα ακόμη δώρο στο Βόλο και τον νεαρό Δουβίκα. Ο τελευταίος πρόλαβε τον Αντέτζο και με προβολή έγραψε το 1-2 κόντρα στη ροή του αγώνα.

Ο Δουβίκας ξαναχτυπάει:

Από κει και πέρα ακολούθησε ένα 25λεπτο χωρίς ουσία, με το Βόλο να ενδιαφέρεται κυρίως να κρατήσει μακριά τους κυανόλευκους από την εστία του Γκαραβέλη και τους γηπεδούχους να προσπαθούν ανορθόδοξα να φτάσουν σε αυτή.

Και αν για το Βόλο το 1-2 ήταν υπέρ αρκετό, για τη Λαμία ισοδυναμούσε με μια επώδυνη 4η ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια, απόδοση που οπωσδήποτε δρομολογεί εξελίξεις…

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Σαραμαντάς, Αντέγιο, Βύντρα (λ.τρ. 45’+3 Τζανετόπουλος), Παλαβαντισβίλι (65’ Βασιλακάκης), Μπεχαράνο (74’ Μπουλούλης), Χατζηστραβός (74’ Αραμπουλι), Καραμάνος, Βασιλόγιαννης (46’ Ντέλετιτς), Μπιανκόνι

Αναπληρωματικοί: Επασί, Βιγιάλμπα, Μπαχανάκ, Προβυδάκης

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεζ): Γκαραβέλης, Τέκιο (λ.τρ. 55’ Γκουαροτσένα), Φεράρι, Κολόμπο, Σάντσες (λ.τρ. 23’ Δημόπουλος), Τσοκάνης, Ριένστρα, Περέα (80’ Κιάκος), Δουβίκας, Μπαριέντος (55’ Ντεντάκης), Μαρτίνες

Στον πάγκο: Κλέιμαν, Γέντρισεκ, Κρητικός, Νίνης, Ουάρντα.