Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλλαγή φιλοσοφίας στα Αναπτυξιακά Τμήματα ανακοίνωσε ο Α. Ο. Λαμίας 2013

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 20:59 Αλλαγή φιλοσοφίας στα Αναπτυξιακά Τμήματα ανακοίνωσε ο Α. Ο. Λαμίας 2013

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΑΟ Λαμίας 2013 σχετικά με τα Τμήματα Υποδομής του Συλλόγου:

«Μετά την άνοδο της γυναικεία ομάδας του Α. Ο. Λαμίας 2013 στα σαλόνια της Volleyleague (Α1) κατηγορίας γυναικών, το Δ.Σ. του συλλόγου δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον στα Αναπτυξιακά του Τμήματα, αλλάζοντας την φιλοσοφία και δουλεύοντας με περισσότερο επαγγελματισμό.

Γι’ αυτό τον λόγο Το Δ.Σ. του Α. Ο. Λαμίας 2013 ανακοινώνει την συνεργασία του με ένα νέο πρόσωπο στα προπονητικά δεδομένα του Φθιώτικου Βόλεϊ τον κ. Κων/νο Αγγουρά (Β΄ προπονητή της γυναικείας και προπονητή των αγωνιστικών τμημάτων), ένα προπονητή με πλούσιο βιογραφικό και με μεγάλη επιτυχία στον χώρο του γυναικείου βόλεϊ.

 Συγκεκριμένα:

  • 2006-07: Προπονητής ακαδημιών στις γυναίκες «Α.Σ. Άρη Θεσσαλονίκης»
  • 2008-09: Βοηθός προπονητή «Ανατόλια» -  Α1 Γυναικών.
  • 2010-11: Βοηθός προπονητή «Α.Σ. Άρη Θεσσαλονίκης» - Α1 Γυναικών.
  • 2011-13: Προπονητής γυναικών και τμημάτων υποδομής ΔΑΣΩ.
  • 2013-17: Προπονητής όλων των τμημάτων στο «Καμπανιακό» σε άνδρες και γυναίκες.
  • 2017-19: Προπονητής γυναικών στον ΑΣΩ.
  • 2019-20: Προπονητής στο ανδρικό τμήμα του «Ιωνικού Διαβατών»

4 Πρωταθλήματα σαν πρώτος προπονητής σε «Καμπανιακό», «ΔΑΣΩ», και «ΑΣΩ».

12 πρωταθλήματα σαν αθλητής βόλεϊ.

Ο νέος προπονητής των αγωνιστικών τμημάτων θα πλαισιωθεί μαζί με τους συνεργάτες του στα αναπτυξιακά τμήματα ((Ακαδημίες):

- την κ. Μαρίνα Πανταζοπούλου (απόφοιτη ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα Βόλεϊ)

- τον κ. Παπαναγιώτου Αντρέα  (απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, προπονητή με ειδικότητα Βόλεϊ).

- την κ. Κλειώ Βενέτη (απόφοιτη ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα Βόλεϊ και αθλήτρια του συλλόγου).

 Με την καθοδήγηση του κ. Ηλία Αγγέλη (Α’ προπονητή της γυναικείας ομάδας), θα προσπαθήσουν να αναδείξουν το ταλέντο των νεαρών αθλητριών του συλλόγου μας, πάνω στις αρχές της παιδαγωγικής, διδακτικής και προπονητικής επιστήμης.

Οι στόχοι και τα οράματα παραμένουν τα ίδια.

Βασικότερος βέβαια στόχος του Α. Ο. Λαμίας 2013 όσον αφορά τις μικρές ηλικίες, είναι η προσφορά της κατάλληλης αθλητικής παιδείας που βασίζεται στην ευγένεια, το σεβασμό και το «ευ αγωνίζεσθε».

Επίσης, στόχος της είναι να εφοδιάζει τα παιδιά με σωματικά, ψυχικά και πνευματικά χαρακτηριστικά έτσι ώστε να τα βοηθήσουν να αναπτύξουν την προσωπικότητα και την αυτοπεποίθηση τους μέσω της άθλησης.

Η φιλοσοφία της ακαδημίας στηρίζεται στις αρχές της παιδαγωγικής, διδακτικής και προπονητικής επιστήμης, διαχωρίζοντας ότι η προπόνηση μικρών παιδιών δεν είναι ίδια με την προπόνηση των ενηλίκων.

Τα αγωνιστικά τμήματα θα λειτουργούν με επαγγελματικά πρότυπα, που μέσα από την σωστή καθοδήγηση έμπειρων και επιστημονικά καταρτισμένων στελεχών και προπονητών προσδοκούμε να αναδειχθούν ταλαντούχες παίκτριες οι οποίες θα παίζουν ωραίο βόλεϊ, θα ευχαριστιούνται τις προπονήσεις και τους αγώνες, και θα είναι ικανές να στελεχώνουν την γυναικεία ομάδα και φυσικά γιατί όχι και τις εθνικές ομάδες.

Η διοίκηση και ο κόσμος του Α. Ο. Λαμίας 2013, καλωσορίζουν τον κ. Κων/νο Αγγουρά, τους συνεργάτες του και τους εύχονται καλή επιτυχία στο έργο τους».