Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αρνητικά τα τεστ των μελών της Διοίκησης της Μεγάλης Βρύσης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 08:50 Αρνητικά τα τεστ των μελών της Διοίκησης της Μεγάλης Βρύσης

Με νέα ανακοίνωσή της το βράδυ της Δευτέρας (15/10) η ομάδα της Θύελλας Μεγάλης Βρύσης ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των τεστ για covid-19 που έκαναν μέλη της διοίκησης του Λαμιώτικου σωματείου.

«ΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΏΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΥΠΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ     

Α Ρ Ν Η Τ Ι Κ Α

ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΜΕ ΥΨΗΛΌ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΕ ΌΛΟΥΣ....

ΨΥΧΡΑΙΜΊΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΌΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΆΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...».

Νωρίτερα την ίδια μέρα, το σωματείο είχε εκδώσει άλλη ανακοίνωση που ενημέρωνε για την καραντίνα 15 ποδοσφαιριστών:

«ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΉΘΕΙΑΣ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΊΝΙΣΗ...... ΜΕΤΆ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΚΡΟΥΣΜΑ covid 19 ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΆΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΊ ΦΟΡΕΩΝ...... ΔΙΕΥΚΡΙΝΊΖΟΥΜΕ ΌΤΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΊΝΑ ΤΈΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙ ΤΑ 15 ΑΤΟΜΑ  ( ποδοσφαιριστές ) ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΈΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΎΝΟΛΟ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΊΖΕΤΑΙ ΑΠΟ 35 ΑΤΟΜΑ ΠΕΡΊΠΟΥ...... ΚΑΤΌΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ΥΓΕΊΑΣ.....ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΎΟΥΜΕ....»

Διαβάστε και την ανακοίνωση του Συμβουλίου της Κοινότητας Μεγάλης Βρύσης         

«Θετικός στο νέο κορωνοϊό βρέθηκε αθλητής του αθλητικού συλλόγου Θύελλα Μεγάλης Βρύσης. Ο σύλλογος βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές. Όλοι όσοι έχουν έρθει σε επαφή με το συγκεκριμένο αθλητή ο οποίος δεν είναι κάτοικος μεγάλης Βρύσης έχουν τεθεί σε καραντίνα σύμφωνα με τις εντολές των αρμοδίων αρχών. Κατανοώντας την ανησυχία των κατοίκων της κοινότητας σας ενημερώνουμε ότι έχουν τηρηθεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ενώ τόσο ο σύλλογος όσο και το συμβούλιο της κοινότητας έχουν μεριμνήσει ώστε άμεσα να λάβει χώρα απολύμανση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Συνίσταται ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Το συμβούλιο της κοινότητας είναι σε άμεση επικοινωνία με το δ.σ. του αθλητικού σωματείου, το οποίο αντέδρασε άμεσα, λαμβάνοντας όλα τα κατάλληλα μέτρα. Ευχόμαστε περαστικά στον αθλητή της ομάδας μας».