Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος στη Λαμία για την ΚΟΕ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 19:09 Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος στη Λαμία για την ΚΟΕ

Το απόγευμα της Τετάρτης (14/10/20) , βρέθηκε στο κολυμβητήριο Λαμίας μια ομάδα, που αποτελούταν από τα ηχηρότερα ονόματα του υγρού στίβου στη χώρας μας.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Γιαννόπουλο, ο οποίος είναι υποψήφιος για την Προεδρία της ΚΟΕ και συνοδευόταν από τους Γιώργο Αφρουδάκη και Τζώνη Καλημέρη, οι οποίοι και συνομίλησαν για αρκετή ώρα με εκπροσώπους των κολυμβητικών σωματείων της πόλης μας.

Ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των σωματείων για την  προσπάθειά τους να ηγηθούν της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος στις επερχόμενες εκλογές.

Διεξήχθη μία πολύ φιλική συζήτηση και κυρίως οι εκπρόσωποι του ΝΗΡΕΑ ΛΑΜΙΑΣ , ΠΡΩΤΕΑ ΛΑΜΙΑΣ , ΝΕΛ , ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑΟΛ , αφηγήθηκαν τα πάρα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος του υγρού στίβου στη Λαμία και διευκρίνισαν στους ανθρώπους αυτούς ότι η επαρχία αγωνίζεται και πρέπει να τύχει της δέουσας προσοχής από την Ομοσπονδία.

Ο κ. Γιαννόπουλος και οι συνεργάτες του άκουσαν με προσοχή όλα τα προβλήματα και δεσμεύτηκαν ότι πραγματικά θα ξαναγίνει αυτή η συζήτηση για να προσπαθήσουν από κοινού να λύσουν όσα περισσότερα προβλήματα μπορέσουν, ενώ δεν έλειψαν και οι αναμνηστικές φωτογραφίες.....

Προσαρμοσμένη αναζήτηση