Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣ Λαμία: Με Τεννέ για το πρώτο τρίποντο της χρονιάς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 10:14 ΠΑΣ Λαμία: Με Τεννέ για το πρώτο τρίποντο της χρονιάς

«Πρεμιέρα» απόψε στις 19:30’ για τον έμπειρο κόουτς κόντρα στον Παναιτωλικό…

Μετά από 779 ημέρες (1/9/2018) ο Μπάμπης Τεννές θα ξανακαθίσει και πάλι στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία σε ένα ακόμη παιχνίδι στη Super League, αναζητώντας τη νίκη που θα τον βγάλει από τα δύσκολα και τα σερί αρνητικά αποτελέσματα των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών.

Λαμία - Παναιτωλικός απόψε στις 19:30’ στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος» και ο έμπειρος τεχνικός καλείται να αλλάξει ψυχολογία και τρόπο παιχνιδιού, όπως είχε συμβεί πριν από δύο χρόνια όταν εκείνος έδινε την παραίτησή του στο μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Αν και στο ποδόσφαιρο δεν παίζει η προϊστορία, οι αριθμοί και τα στατιστικά έχουν την αξία τους, όπως και τα γούρια. Οι «κιτρινομπλε» του Αγρινίου, ήταν η ομάδα που είχε δώσει τον πρώτο βαθμό στον ΠΑΣ Λαμία το 2018 και μάλιστα εκτός έδρας, σε εκείνο το ματς - θρίλερ που έληξε με σκορ 2-2. Τότε που και πάλι οι Λαμιώτες είχαν μόλις αλλάξει προπονητή έχοντας στον πάγκο το Μάκη Χάβο, τον οποίο τώρα θα βρουν αντίπαλο, ενώ και ο Μπάμπης Τεννές έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με το Αγρίνιο και τη μεγάλη άνοδο στη Super League το 2011.

Από κει και πέρα στο αγωνιστικό οι γηπεδούχοι που ψάχνουν με θέρμη τον πρώτο τους βαθμό, δεν έχουν απουσίες πλην του τραυματία Βιγιάλμπα.

Η πρώτη αποστολή δια στόματος Μπάμπη Τεννέ έχει ως εξής: Επασί, Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Μπάχανακ, Ασίγκμπα (1η συμμετοχή), Σαραμαντάς, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Χατζηστραβός, Μπουλούλης, Μπιανκόνι, Καραμάνος, Αραμπούλι, Ρόμανιτς, Ντέλετιτς.

Από την άλλη ο Μάκης Χάβος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα ανάμεσα σε αυτά και του γνωστού μας Βάντερσον. Ο περσινός αρχηγός της Λαμίας είναι τιμωρημένος, ενώ εκτός αποστολής είναι και ο Ματσόλα.

Η αποστολή που ανακοίνωσαν οι Αγρινιώτες: Κνετ, Καρασαλίδης, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Άλβαρες, Περέιρα, Μελίσσας, Τζανακάκης, Βέργος, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Γιάκολις.