ΠΑΣ Λαμία - Παναιτωλικός 0-0: Συνταγή Τεννέ και πρώτος βαθμός (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 08:04 ΠΑΣ Λαμία - Παναιτωλικός 0-0: Συνταγή Τεννέ και πρώτος βαθμός (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλύτερη η Λαμία μπορούσε το τρίποντο…

Σε ένα παιχνίδι που δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας Λαμία και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0), όπως είχε συμβεί και στο περσινό παιχνίδι μεταξύ τους την κανονική διάρκεια.

Το παιχνίδι που έκλεισε την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ήταν αμφίρροπο με τη Λαμία πάντως να είναι καλύτερη και να έχει κλασικές ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο, απέναντι στον Παναιτωλικό που δεν έχει να επιδείξει κάτι αντίστοιχο.

Η Λαμία που μπορεί να έδειξε αρετές αμυντικά απέναντι στον χλωμό Παναιτωλικό, επιθετικά όμως βασίστηκε στις εξάρσεις μόνο κάποιων παικτών της και σίγουρα θέλει πολλή δουλειά για να αρχίζει να παράγει γκολ.

Αρκετά καλύτερη η Λαμία στο πρώτο μέρος σε σχέση με τον αντίπαλο της, ήταν η ομάδα που έκανε ευκαιρίες στη μεγάλη περιοχή με κάποιες εξ αυτών να χαρακτηρίζονται κλασικές.

Η πρώτη μεγάλη φάση για τη Λαμία ήταν στο 12’ από μακρινή μπαλιά ακριβείας του Μπεχαράνο. Ο Ρόμανιτς κατέβασε εξαιρετικά με το στήθος φθάνοντας απέναντι από τον Κνετ που έσωσε ενστικτωδώς την εστία του με το πόδι.

Η μεγάλη ευκαιρία του Ρόμανιτς

Επίθεση διαρκείας στο 17’-18’ της Λαμίας με δύο εξαιρετικές ενέργειες από τα άκρα με όχι ιδανικά τελειώματα από Μπεχαράνο και Βασιλακάκη και τελική κατάληξη μια κεφαλιά του τελευταίου στα χέρια του Κνετ.

Εντυπωσιακή φάση για τη Λαμία στο 38’ με τη σέντρα του Βασιλακάκη από αριστερά και ανάποδο ψαλίδι του Ντέλετιτς λίγο άουτ.

Το φοβερό ψαλιδάκι του Ντέλετιτς

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία δύο λεπτά αργότερα σε αντεπίθεση, με τον Κνετ μόλις να προλαβαίνει να διώξει προ του Ρόμανιτς και εφόσον η μπάλα άλλαξε πορεία και δεν πήγε στον Ντέλετιτς που έβγαινε μόνος του με το τέρμα.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης η Λαμία ζήτησε πέναλτυ σε μαρκάρισμα του Αραμπούλι, χωρίς η φάση να απασχολεί το VAR, ωστόσο στα πρώτα λεπτά του β’ ημιχρόνου όπως και στο τελείωμα του πρώτου ο Παναιτωλικός ισορρόπησε, αποφεύγοντας τις δύσκολες καταστάσεις για την εστία του.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 71’ για να… ξυπνήσουμε όταν ο Ντέλετιτς απείλησε από τη γωνία της μεγάλης περιοχής με τον Κνετ να διώχνει και πάλι δύσκολα με χέρι και πόδι.

Το σουτ του Ντέλετιτς

Στο 78’ σειρά είχαν οι φιλοξενούμενοι να ζητήσουν πέναλτυ σε μια φάση με πρωταγωνιστές του Ασίγκμπα και Βέργο, με το VAR να δείχνει σωστά να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 87' ένα σουτ του Ρόμανιτς, μπλόκαρε ο Κνετ σε υποψία ευκαιρίας στο β’ 45λεπτο.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα ο Χατζηστραβός.

Η κόκκινη στον Χατζηστραβό

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Εμμανουήλ Σκουλάς με βοηθούς τους Χασάν Κούλα και Ανδρέα Μεϊντάνα.

4ος Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας

Συνθέσεις:

Λαμία (Τεννές): Επασί, Σκόνδρας (84’ Χατζηστραβός), Ασίγκμπα, Αντέτζο, Βύντρα, Ρόμανιτς, Μπεχαράνο, Μπαχανάκ, Καραμάνος (λ.τρ. 40’ Αραμπούλι, 75’ Μπιανκόνι), Βασιλακάκης (40’ Μπουλούλης), Ντέλετιτς (84’ Βασιλόγιαννης)

Στον πάγκο ήταν και οι, Θεοδωρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς.

Παναιτωλικός (Χάβος): Κνετ, Λιάβας, Καρασαλίδης, Μάζουρεκ, Αργίμπι (70’ Μεντόσα), Ντάλσιο. Ντίας, Τζανακάκης (λ.τρ. 14’ Ντουάρτε), Κωνσταντόπουλος, Περέιρα (59’ Βέργος), Γιάκολις (70’ Τσιγγάρας)

Στον πάγκο: Μελίσσας, Ταχάρ, Αρσούρα, Αλβάρες, Μαλης

Προσαρμοσμένη αναζήτηση