Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τένις: Νέες επιτυχίες για τον ΦΟΑ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 11:20 Τένις: Νέες επιτυχίες για τον ΦΟΑ

Επιτυχιών συνέχεια για τα παιδιά του Φθιωτικού Ομίλου Αντισφαίρισης.

Ασταμάτητες οι επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών του ΦΟΑ. Την Τρίτη 20 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε στην Λάρισα το 5ο Εθνικό πρωτάθλημα επιπέδου 1 (Ε1) στις κατηγορίες Αγόρια Κορίτσια 12 14 16 και 18.

Ο Χριστόφορος Μανόπουλος παίζοντας στην κατηγορία του Αγόρια 14 κατέλαβε την 2η θέση στα μονά παίζοντας εκπληκτικό τένις, ενώ στα διπλά με συμπαίκτη τον αθλητή μας Νικόλα Γαβριήλ κατέλαβαν την 3η θέση.

Η Βασιλική Τρίγκα παίζοντας στην μεγαλύτερη κατηγορία Κορίτσια 16 κατέλαβε την 2η θέση στα μονά και την 8η στα διπλά.

Ο Νικόλας Γαβριήλ παίζοντας στην κατηγορία του 1η χρονιά Αγόρια 14 κατέλαβε την 16η θέση στα μονά. Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Νικόλας στο 4ο Ενωσιακό πρωτάθλημα Ε3 κατέλαβε την 1η θέση ενώ στο επερχόμενο 4ο Ε2 στο Ηράκλειο Κρήτης κατέλαβε την 8η θέση στα μονά και την 2η θέση στα διπλά.

Πλησιάζοντας στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς η αγωνιστική ομάδα του ομίλου μας με τον προπονητή τους Στέλιο Μπικάκη προετοιμάζεται πυρετωδώς για το επερχόμενο Ε1 που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη.

Η «ΔΙΚΑΙΩΣΗ» έρχεται στο αποκορύφωμα της αγωνιστικής χρονιάς όπου ο όμιλός μας συμμετέχει στα MASTERS των 8 καλύτερων αθλητών-τριών, στην κατηγορία Αγόρια 14 με τον Χριστόφορο Μανόπουλο και στα Κορίτσια 14 με την Τρίγκα Βασιλική.