Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φωνάζει για αλλοίωση αποτελέσματος η Αταλάντη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 17:16 Φωνάζει για αλλοίωση αποτελέσματος η Αταλάντη

Για καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος καταγγέλλει ο ΑΠΟ Αταλάντη στο Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι του με τον Ηρακλή Ψαχνών παραπέμποντας στο βίντεο του παιχνιδιού

«Είναι αδιανόητο αξιολογημένος διαιτητής να υποπίπτει σε τέτοια καταφανέστατα λάθη και μάλιστα επαναλαμβανόμενα στον ίδιο αγώνα, με αποτέλεσμα να αδικούνται ομάδες, όπως στην προκειμένη περίπτωση η δίκη μας», σημειώνει η διοίκηση του ΑΠΟ και συνεχίζει:

«Δεν θέλουμε να διαμαρτυρόμαστε για τις αποφάσεις των διαιτητών, γιατί σίγουρα υφίστανται και τα ανθρώπινα λάθη, όμως μέχρι ένα όριο...

Δεν γνωρίζουμε γιατί ο συγκεκριμένος διαιτητής άλλαξε πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης και ούτε θέλουμε να υποπτευθούμε οτιδήποτε, είμαστε όμως υποχρεωμένοι να διαφυλάξουμε τον σύλλογο μας και να απαιτούμε το 50-50 σε κάθε αγώνα, δίνοντας συγχαρητήρια και όταν χάνουμε όπως την προηγούμενη αγωνιστική.

Όμως τέτοια ''χειρουργική'' διαιτησία είχαμε χρόνια να δούμε!»

Οι φάσεις που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στη Λοκρική ομάδα, όπως περιγράφονται από τους παράγοντές της είναι οι παρακάτω:

1) Ο συγκεκριμένος διαιτητής στο 71' εφεύρε κόρνερ σε καταφανέστατο σουτ των γηπεδούχων που κατέληξε άουτ, από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ της γηπεδούχου ομάδας ισοφαρίζοντας το σκορ του αγώνα, στο οποίο κατά την επίτευξή του υπάρχει και επιθετικό φάουλ του σκόρερ.

2) Κατόπιν στο 77' αρνήθηκε καθαρό πέναλτι υπέρ της ομάδας μας σε ανατροπή ποδοσφαιριστή μας, ισχυριζόμενος ότι άφησε πλεονέκτημα! Εμείς γνωρίζουμε ο κανονισμός αναφέρει ότι ''στην εφαρμογή του πλεονεκτήματος λαμβάνεται υπ' όψιν, εάν η ομάδα σε βάρος της οποίας έγινε η παράβαση θα ωφεληθεί πραγματικά από την συνέχιση του αγώνα'' εκτός αν ο συγκεκριμένος ρέφερι δεν γνωρίζει τον κανονισμό!    

3) Στη συνέχεια στο 79' διαμόρφωσε το τελικό σκορ υπέρ των γηπεδούχων καταλογίζοντας πανεύκολα αμφισβητούμενο πέναλτι σε χέρι αμυντικού μας το οποίο ήταν κολλημένο στο σώμα του και μετά από κόντρες σε απόσταση εκατοστών.

«Δυστυχώς τέτοιες λανθασμένες αποφάσεις, μας αποθαρρύνουν και μας κάνουν να αναλογιζόμαστε γιατί συμμετέχουμε....

Ας γνωρίζουν λοιπόν, οι ιθύνοντες της ελληνικής διαιτησίας ότι δεν σκοπεύουμε να παρακολουθήσουμε παθητικά τις αδικίες σε βάρος της ομάδας μας, γιατί πραγματικά όπως όλοι, μοχθούμε για να την συντηρήσουμε», καταλήγει η ανακοίνωση - καταγγελία.