ΠΑΣ Λαμία: Η αποστολή με τον ΠΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020 09:06 ΠΑΣ Λαμία: Η αποστολή με τον ΠΑΟΚ

Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ στα οποία υπεβλήθησαν οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία της Λαμίας, ενόψει του αγώνα της Κυριακής 29/11 στις 17:15 στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος” με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten 2020-2021.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι το Σάββατο 28/11 ολοκληρώθηκε η προετοιμασία με τους Βύντρα, Προβυδάκη, Χατζηστραβό, Μπιανκόνι, Βιγιάλμπα και Γκούγκα να μην περιλαμβάνονται σε αυτή ο καθένας για διαφορετικούς λόγους

Η αποστολή αποτελείται από τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές:

Επασί, Θεοδωρόπουλος, Adejo, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Bahanack, Asigba, Σαραμαντάς, Βασιλόγιαννης, Bejarano, Νικολόπουλος, Τσούκαλος, Βασιλακάκης, Μπουλούλης, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Romanic, Arabuli, Deletic και Κωστίκας.

Με αρνητικά τεστ έρχεται στη Λαμία και ο ΠΑΟΚ που επέστρεψε από την Ολλανδία έχοντας κάνει ουσιαστικά μόνο μία προπόνηση.

Μετά το φινάλε της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδη, Περέιρα, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρα, Ντόουγκλας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι και Τσόλακ.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση