Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2: Της έχει πάρει τον αέρα εντός και εκτός

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020 19:11 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2: Της έχει πάρει τον αέρα εντός και εκτός

Έβδομη σερί ήττα στη Super League για τη Λαμία από τον δικέφαλο του Βορρά…

Για την 10η αγωνιστική Super League Interwetten ΠΑΣ Λαμία και ΠΑΟΚ αναμετρήθηκαν στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος».

Με τον αέρα της παράδοσης ο άρτι αφιχθείς από την Ευρώπη ΠΑΟΚ κατάφερε να συνεχίσει το σερί των νικών στη Λαμία, επικρατώντας με 0-2 των «κυανόλευκων» που αγνοούν τη νίκη σε οκτώ παιχνίδια που έχουν δώσει τη φετινή σεζόν.

Τη νίκη αγνοούν οι Λαμιώτες σε όλα τους τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, καθώς στη Super League μετρά εφτά σερί ήττες (οι τέσσερις εντός) χωρίς μάλιστα να έχει πετύχει γκολ! Το 0-2 ήταν και το σκορ με το οποίο είχε περάσει και την πρώτη φορά από το ΔΑΚΛ η ομάδα της Θεσσαλονίκης που έχει άλλες δύο νίκες με 0-1 στη Λαμία.

Ο Δικέφαλος πίεσε από την αρχή ψηλά και ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας ακόμη και μετά το γρήγορο 0-1.

Ήταν το 12' όταν σε γύρισμα του Ουαγκέ ο Τζόλης σκόραρε και ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ (0-1).

Το γκολ του ΠΑΟΚ:

Στο πρώτο 45λεπτο δεν υπήρξαν ιδιαίτερες συγκινήσεις, με μικροευκαιρίες με τον ΠΑΟΚ να έχει την καλύτερη στιγμή στο 28’με τον Μουργκ.

Ο ΠΑΟΚ είχε και την καλύτερη ευκαιρία στην επανάληψη στο 54’ με τον σκόρερ Τζόλη να αστοχεί εξ επαφής μετά από σέντρα του Μουργκ.

Η μεγάλη ευκαιρία του Τζόλη:

Τελικά όλα έγιναν πιο εύκολα για το Δικέφαλο με τη είσοδο του Βιερίνια ο οποίος στο 64’ έκανε με απευθείας εκτέλεση φάουλ το 0-2.

Το όμορφο γκολ του Βιερίνια:

Πάντως στο 55’ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν μείνει με 10 παίκτες όταν ο Τζόλης χτύπησε μετά από ένα φάουλ τον Σκόνδρα. Ο Μανούχος όμως έδειξε κίτρινη και στους δύο παίκτες!

Η αποβολή που δεν δόθηκε στον Τζόλη:

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την τύχη τους στα επόμενα λεπτά και έμειναν με το «αχ» στην ευκαιρία του Βασιλόγιαννη στο 75’ όταν ο τελευταίος βρέθηκε μόνος του στα δεξιά και έστειλε την μπάλα να περάσει ψηλά άουτ.

Η μεγάλη ευκαιρία του Βασιλόγιαννη:

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Επασί, Σκόνδρας (62’ Βασιλακάκης), Ασίγκμπα (45’+1 Τζανετόπουλος), Αντέτζο, Πάτρικ, Μπουλούλης, Μπεχαράνο, Ντέλετιτς, Τσούκαλος (62’ Αραμπούλι), Ρόμανιτς (53’ Βασιλόγιαννης), Καραμάνος

Αναπληρωματικοί: Θεοδωρόπουλος, Σαραμαντάς, Βλαχομήτρος, Κωστίκα, Νικολόπουλος.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Ουαγκέ, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί (71’ Σβαμπ), Νινούα (81’ Τσιγγάρας), Μουργκ (60’ Ζίβκοβιτς), Τζόλης (60’ Βιεϊρίνια), Σβιντέρσκι (81’ Τσόλακ).

Στον πάγκο για τον Δικέφαλο, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση