Λαμιώτης στη λίστα με τους Top ανερχόμενους ΜΜΑ αθλητές στον κόσμο!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020 16:47 Λαμιώτης στη λίστα με τους Top ανερχόμενους ΜΜΑ αθλητές στον κόσμο!

Ο Λαμιώτης Αλέξανδρος Μουμτζής αγωνίζεται στην featherweight κατηγορία με ρεκόρ 4-0, έχοντας ως μαχητικά ινδάλματά του τους Nick και Nate Diaz.

Αποτελεί από τις μεγαλύτερες ελπίδες της χώρας για διεθνή καριέρα και έναν από τους πιο δημοφιλής αθλητές της χώρας με views στο youtube που ξεπερνάν το μισό εκατομύριο.

Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο τμήμα πληροφορικής και τηλεπικοινωνίων, όπου εισήχθη άνευ πανελληνίων εξετάσεων λόγω των διεθνών διακρίσεων του στο Jiu-Jitsu.

Η ιστοσελίδα www.mma-prospects.com έκανε έρευνα αναφορικά με ανερχόμενους μαχητές από τον χώρο των μικτών πολεμικών τεχνών από την Αμερική, την Βραζιλία, την Κίνα, την Βρετανία και αλλού, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος.

Εκεί το μόνο όνομα από την Ελλάδα που εντοπίσαμε είναι αυτό του Αλέξανδρου Μουμτζή, υπό την καθοδήγηση των Ευάγγελου Μουμτζή και Δημήτρη Λιοτήρη στην Black Βelt Academy της πόλης μας.

Ολόκληρη την λίστα μπορείτε να την βρείτε στο παρακάτω link με τον αρθρογράφο να επισημαίνει πως το πιθανότερο είναι αρκετά από αυτά τα ονόματα μελλοντικά να τα δούμε σε διοργανώσεις όπως το UFC, το ‘Bellator MMA, το PFL, το ONE FC και άλλα:

https://mma-prospects.com/2020/12/16/scouting-the-best-prospects-with-five-fights-or-less-part-1/

Απολάυστε τον Λαμιώτη Αλέξανδρο Μουμτζή σε έναν από τους πρόσφατους διεθνής αγώνες του:

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση