«Αγράμματοι και κωμικοί Δήμαρχος και Πολιτική Προστασία» σύμφωνα με την ΑΕΛ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 09:45 «Αγράμματοι και κωμικοί Δήμαρχος και Πολιτική Προστασία» σύμφωνα με την ΑΕΛ

Τι λένε οι «αθεόφοβοι» προκειμένου να παίξουν με αποδεκατισμένη τη Λαμία!...

Μία ανακοίνωση στα μέτρα που μας έχει συνηθίσει η ΠΑΕ Λάρισας εξέδωσε με αφορμή τη συζήτηση για το αν μπορεί να γίνει το παιχνίδι της με τη Λαμία την προσεχή Τετάρτη.

Και φυσικά η «Βυσσινί» ΠΑΕ δε διστάζει να χαρακτηρίσει «αγράμματους» όσους υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να γίνει και «κωμική» την ανακοίνωση του Δημάρχου Λαμιέων και της Πολιτικής Προστασίας!

Απλά για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι Λάρισα - Λαμία δεν είχε γίνει στις 8 Νοεμβρίου την τελευταία στιγμή, γιατί οι «Βυσσινί» εκτός από τρεις ποδοσφαιριστές θετικούς είχε και το μασέρ που τους είχε κάνει μασάζ σε 10 από τους 11!!!

Επειδή λοιπόν η Λαμία ακολουθεί ότι λένε τα υγειονομικά πρωτόκολλα και δεν πρόσθεσε ότι όλοι είχαν έρθει σε επαφή με όλους, οι άνθρωποι της Λάρισας θέλουν να γίνει το παιχνίδι.

Επιπλέον επικαλείται ως παράδειγμα το Βόλο που δύο ημέρες πριν το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη (8/11) ανακοίνωσε 10 παίκτες θετικούς (λέει 14) ότι έπαιξε κανονικά, ενώ το παιχνίδι έγινε στις 9 Δεκεμβρίου, όπως επίσης το επόμενο παιχνίδι του με τον ΟΦΗ έγινε στις 23 Νοεμβρίου!

Διαβάστε την ανακοίνωση της Λάρισας που δε συνάδει με την ιστορία της Βασίλισσας του κάμπου:

«Διαβάζουμε από χθες, ότι δήθεν επειδή η ΠΑΕ Λαμία έχει 9 κρούσματα κορονοϊού, δεν θα γίνει το μεταξύ μας παιχνίδι την Τετάρτη 23/12/2020 στις 17:15 μμ.

Αυτοί που διέδωσαν αυτή την εντελώς ανακριβή είδηση είναι αγράμματοι.

Το μόνο παιχνίδι που δεν ήταν δυνατόν να διεξαχθεί, ήταν αυτό με τον Ατρόμητο στην Αθήνα.

Το παιχνίδι της Τετάρτης θα διεξαχθεί κανονικά και υποχρεωτικά δεν θα αγωνισθούν οι 9 παίκτες που δηλώθηκαν στις αρμόδιες αρχές ότι είναι μολυσμένοι με κορονοϊό.

Διαβάσαμε μία κωμικού περιεχομένου δήλωση του Δημάρχου Λαμίας, αλλά και μία ανακοίνωση της πολιτικής προστασίας Στερεάς Ελλάδος που θέτει όλη την ομάδα της Λαμίας σε καραντίνα και τους δίνουμε συγχαρητήρια για τον πατριωτισμό τους αλλά οι νόμοι και οι κανονισμοί άλλα προβλέπουν.

Άλλωστε υπάρχει το προηγούμενο με την ομάδα του Βόλου, όταν δηλώθηκαν 14 κρούσματα κορονοϊού, αλλά η ομάδα στο επόμενο παιχνίδι αγωνίσθηκε κανονικά.

Είμαστε βέβαιοι ότι η διοργανώτρια αρχή θα αποσαφηνίσει τα πάντα

Δεν ξέρουμε πάντως πως Super League ή ΠΑΕ Λάρισας θα επιχειρήσουν την Τετάρτη να βάλουν σε λεωφορείο και να βγεουν εκτός σπιτιού 23 ποδοσφαιριστές που είναι σε καραντίνα. Ισχύουν άλλοι νόμοι για αυτούς; Οι υπόλοιποι πολίτες που δεν τολμούν να βγουν έξω να πάρουν ούτε ψωμί για να μη «φάνε» το 5χιλιαρο είναι παιδιά άλλου Θεού; Για κανέναν πρωτάθλημα, εταιρεία, ή τηλεοπτικά δικαιώματα, κανείς δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία. Άλλωστε κορυφαίοι λοιμοξιωλόγοι είχαν αναρωτηθεί ότι δε βλέπουν κανέναν λόγο γιατί συνεχίζουν τα πρωταθλήματα των μεγάλων κατηγοριών σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Γιατί λοιπόν τους συγκεκριμένους επιστήμονες να τους ακούμε αλά καρτ;

Περιμένουμε όντως την ανακοίνωση της διοργανώτριας που δεν μπορεί να είναι πάνω από τους νόμους του κράτους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση