Φωνάζει η Λαμία για το γκολ του Ντέλετιτς που δε μέτρησε

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 08:57 Φωνάζει η Λαμία για το γκολ του Ντέλετιτς που δε μέτρησε

«Είναι δυνατόν να μην εξεταστεί αυτή η φάση;»…

Αυτό που είδε διά γυμνού οφθαλμού όλος ο φίλαθλος κόσμος, περίμεναν όλοι στον ΠΑΣ Λαμία, να εξετάσει ο VAR και ο βοηθός του.

Όπως είχαμε σημειώσει και στην περιγραφή του αγώνα, ο παίκτης του Ατρομήτου φάνηκε να πατά με το εξωτερικό πόδι τη γραμμή και με το άλλο πόδι όσο και να κινήθηκε προς τα έξω δύσκολα να την πρόλαβε πριν αυτή περάσει τη γραμμή, αφού την έστειλε άλλωστε πρώτα στο δοκάρι. Χωρίς να μας δείξουν πολλά οι ελεγκτές - διαιτητές δε μέτρησαν το γκολ.

Το βράδυ της Πέμπτης ο ΠΑΣ Λαμία απευθυνόμενος στον VAR Άγγελο Ευαγγέλου (ΕΠΣ Αθηνών όπως και ο AVAR Απτόσογλου) αναφέρει τα εξής:

«Κύριε Ευαγγέλου, είναι δυνατόν να μην εξεταστεί αυτή η φάση από το VAR; Τόσο ξεκάθαρο ήταν για σας ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή που δεν κάνατε καν το κόπο να το ελέγξετε; Το πόδι στήριξης του ποδοσφαιριστή βρίσκεται πάνω στη γραμμή και το άλλο τεντωμένο διώχνει τη μπάλα μέσα από το τέρμα.

Παρακαλούμε τον κύριο Κλάτεμπεργκ να εξετάσει τη συγκεκριμένη φάση και να μας δώσει τη δική του εκδοχή και για το αν έπρεπε να παρέμβει το VAR για να την ελέγξει και για το αν η μπάλα πέρασε τελικά τη γραμμή

Η ελεγχόμενη φάση:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση