ΠΑΣ Λαμία: Με οδηγό την εμφάνιση στο Περιστέρι για θετικό αποτέλεσμα στο Βόλο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 09:08 ΠΑΣ Λαμία: Με οδηγό την εμφάνιση στο Περιστέρι για θετικό αποτέλεσμα στο Βόλο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για τον αγώνα της Κυριακής (17/1 στις 17:15’) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με αντίπαλο το Βόλο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten 2020-2021.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τους παίκτες του παρά την ήττα από τον Ατρόμητο, καθώς έδειξε ικανή για τη νίκη, ενώ συνέβησαν όλα τα απίστευτα - συν ένα αχρείαστο πέναλτυ - για να έρθουν τα πάνω κάτω!

Έτσι η αποστολή δεν αλλάζει σε σχέση με αυτούς που είδαμε στο Περιστέρι με την προσθήκη του Bjarnason που ξεπέρασε το πρόβλημά του. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η ομάδα έχει δείξει δύναμη, έχει δείξει αλλαγή ψυχολογίας και αγωνιστικής διάθεσης, μένει να βρει και λίγη τύχη ώστε να ξεκινήσει να μετρά νίκες απέναντι σε ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εκείνη.

Η 21αδα που έβγαλε ο κ. Γρηγορίου:

Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Martinez, Ζιούλης, Σκόνδρας, Βλάχος, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Bjarnason, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς, Μπα.

Πάνοπλος θα υποδεχθεί τη Λαμία ο Βόλος, αφού επιστρέφουν όλοι οι απόντες της Τούμπας.

Ο Άνχελ Λόπεθ ανακοίνωσε τους παρακάτω:

Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης Φερράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο, Μήτογλου, Γκρίλο, Τσοκάνης, Κρητικός, Νίνης, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Ρενάτο, Ριένστρα, Κιάκος, Μπαρτόλο, Δουβίκας, Περέα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση