Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βόλος - Λαμία 1-1: Ατυχία και αποβολή έφερε το «Χ»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 19:17 Βόλος - Λαμία 1-1: Ατυχία και αποβολή έφερε το «Χ»

Στο Βόλο δοκιμάσθηκε ο ΠΑΣ Λαμία στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έψαξε με αξιώσεις την πρώτη της εκτός έδρας νίκη θέλοντας να συνεχίσει την αγωνιστική της άνοδο, ωστόσο λίγο η ατυχία, λίγο ο Κροάτης διαιτητής Μπέμπεκ με την άδικη αποβολή στον Ντέλετις διαμόρφωσαν το τελικό 1-1.

Δυνατό ξεκίνημα

Πολύ δυνατά μπήκε στο παιχνίδι η Λαμία και ήταν η ομάδα που έφτασε δύο φορές πολύ κοντά στο γκολ με τον Αραμπούλι, ο οποίος βρέθηκε ισάριθμες φορές τετ-α-τετ με τον Κλέιμαν.

Στο 21’ από μπαλιά του Τιρόνε, σημάδεψε το δοκάρι και στο 33’ πάλι από πάσα του Ισπανού, πλάσαρε άστοχα άουτ.

Το τετ-α-τετ του Αραμπούλι:

Και δεν ήταν όμως μόνο αυτές οι καλές στιγμές της Λαμίας στο πρώτο μέρος. Στο 14’ ο Ρόμανιτς είχε αποτύχει επίσης να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Κλέιμαν, όταν βρέθηκε απέναντί του και στο 32’ ο Τζανδάρης με ωραία ενέργεια βρήκε χώρο για σουτ που πέρασε άουτ.

Οι ευκαιρίες Ρόμανιτς και το δοκάρι του Αραμπούλι:

Στις καλές στιγμές και η φάση του Τζανετόπουλου στο 24’  μετά από κόρνερ, η προβολή του οποίου απομακρύνθηκε από τα σώματα.

Με την ίδια ορμή μπήκε στο παιχνίδι και στην επανάληψη η Λαμία με τον Μαρτίνεθ να αναγκάζει σε δύσκολη απόκρουση τον Κλέιμαν με τη βοήθεια του δοκαριού του.

Και όπως μας έχει συνηθίσει η Λαμία, κόντρα στη ροή του αγώνα δέχεται γκολ! Κόρνερ από το Ρενάτο και σαν σε προπόνηση σουτ του Δουβίκα στα δίχτυα του Επασί στο 51’.

Το 1-0 από το Δουβίκα:

Ευτυχώς με τη σέντρα ο Ντέλετις έφυγε στην κόντρα και έκανε το 1-1. Μια φάση που ελέγχτηκε στο VAR για φάουλ στο ξεκίνημα.

Αυτή τη φορά δεν "έκλεψαν" το γκολ του Ντέλετιτς:

Ο μεσοεπιθετικός της Λαμίας όμως στο 68’ είδε την άδικη κόκκινη κάρτα του Μπέμπεκ για φάουλ στον Φεράρι, καθώς είχε μία ακόμη κάρτα όταν πλησίασε το διαιτητή που έβλεπε το VAR (φοβήθηκε μην του αφαιρέσουν και πάλι το γκολ όπως έγινε στον προηγούμενο αγώνα με τον Ευαγγέλου). Δυστυχώς η "ανακάλυψη" του Κροάτη ήταν ο μοναδικός τρόπος για να ισορροπήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι…

Η άδικη αποβολή του Ντέλετιτς:

Κάπως έτσι ανέκοψε το ρυθμό της Λαμίας που συνέχισε πάντως να στέκεται πολύ καλά στο παιχνίδι απέναντι σε έναν Βόλο που όπως ήταν λογικό, αναθάρρησε.

Η Λαμία που είχε μεγάλη ευκαιρία στο 92’ να πάρει τη νίκη σε τετ-α-τετ του Μπα, με τον Κλέιμαν να είναι και πάλι ο πρωταγωνιστής.

Η τεράστια ευκαιρία του Μπα:

Δυστυχώς σε ένα παιχνίδι με τόσες κλασικές ευκαιρίες απέναντι σε μια ομάδα που μέχρι το γκολ δεν είχε τελική, η ισοπαλία έφτασε να μοιάζει με επιτυχία, καθώς τόσο η χρονική στιγμή που πέτυχες την ισοφάριση, όσο και η εχθρική διαιτησία που μόνιμα αντιμετωπίζεις, ότι μαζεύεις είναι επιτυχία!

Χρειάζεται μεγάλη στήριξη η ομάδα και οι παράγοντες της γιατί πραγματικά τις τελευταίες αγωνιστικές παίζει μπάλα και αξίζει να βρίσκεται πολύ ψηλότερα.

Οι καλύτερες στιγμές:

Οι συνθέσεις:

ΝΠΣ Βόλος: Κλέιμαν, Φεράρι, Σάντσες, Μήτογλου, Γκρίλο (34’ Νίνης), Ριένστρα, Μπαρτόλο (67’ Μαρτίνες), Περέα (46’ Ντεντάκης), Μπαριέντος (84’ Κρητικός), Σάντος, Δουβίκας

Αναπληρωματικοί, Γκαραβέλης, Κιάκος Κολόμπο, Τέκιο, Τσοκάνης,

Λαμία: Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνες, Τζανδάρης (65’ Μπιάρνασον), Μπεχαράνο, Τιρόνε (46’ Καραμάνος), Ντέλετιτς, Ρόμανιτς (91’ Προβυδάκης), Αραμπούλι (65’ Μπα)

Στον πάγκο, Θεοδωρόπουλος, Βλάχος, Γκούγκα, Βασιλακάκης, Σαραμαντάς

Διαιτητές: Ιβάν Μπέμπεκ, Γκόραν Πάτακι, Μπόγιαν Ζομπένιτσα

4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης